Vinblad

I slutet av Augusti skördade jag vinblad från vindruvsplantan i trädgården.
Vinblad går utmärkt att frysa in, sedan är det bara att ta fram ur frysen närhelst man behagar och rulla några vinbladsdolmar. Ich liebe vinbladsdolmar!!!
 
1. Plocka lagom stora blad
2. Koka upp vatten med lite salt i och förväll bladen i 1 min.
3. Sila av
4. Låt svalna och frys in i små högar.
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Willy

NEIN NEIN NEIN NEIN! Det ska vara kål! Vitkål! Vad är detta för humbug ?

2013-09-30 @ 21:59:52
Högerfeministen

ÅÅÅÅÅH! Avis :)

2013-10-01 @ 08:53:57


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0