It doesent gonna end, is it?

Igår hade jag ångest, en fet jävla klump, hjärtat dunkade. Åkte mot Neumarkt för att handla bio. Chemical Brothers dundrade i mina öron, basen som jag måste känna pumpa, försöka få den att överrösta den dunkande tryckande klumpen.
 
Det blev bättre då jag handlade bio som tur var, på vägen hem tvingade jag mig själv att lyssna på reggae för att inte falla tillbaka inåt. Det gick rätt bra.

Skäms över att vara människa

 
Igår såg jag en video som fick mig att börja gråta, så hårt som jag grät igår har jag inte gråtit på länge.
Googla på "Undercover Investigation at Hy-Line Hatchery"
Kycklingar, duniga och nykläckta, som kastas som varor, skräp, skit. Så hårdhänt och känslokallt. De nykläckta kycklingarna åker på ett rullband där personal står och plockar ur alla hankycklingar och SLÄNGER dom i en slaktkvarn. 
Varför? Jo, hanarna är inte lönsamma eftersom de inte lägger ägg.
 
Så sluta äta ägg och kyckling!!!!!!
 
Känner mig så jävla maktlös, förbannad. Aldrig skämts så mycket för att vara av den vidriga rasen människa. Hoppas verkligen att mänskligheten dör ut snart.
Min goda vän skrev ett fantastiskt bra inlägg om detta, läs hennes blogg: negativecreep.bloggplatsen.se
 

Laxy

Lagade lax idag! 
Den fick ligga i ingefäramarinad i 2 dagar, sen hällde jag på lite grädde, hackad chili, salt, peppar och citron.
In i ugnen på 175 grader ca 20 min, mums!

Herzhog

Gör det jag är bäst på, drömmer mig bort.
Fantasin har inga gränser, den drar iväg med mig, får mig att längta, får mig att minnas.
 
Det är så svårt att vara i nuet, särskilt en sådanhär dag.
Det bubblar av våren. Tänker på sommaren, öl och sol på en filt på en grön äng. Eller på en brygga.
 
Längtar så mycket

Alptraum

Mardrömmar alldeles för ofta, andar, mord och död. Ibland vet jag att det är en dröm, men jag kan inte vakna. Total skräck, vaknar upp svettig och måste stressa till skolan.
 
Ikväll ska jag äta majskakor och pulla.

Smygtvätta

Mitt tvång orsakar kolossala mängder smutstvätt, om jag ex tappar ett plagg på golvet/ det kommer tvålstänk på det så måste det tvättas. Detta medför också att jag måsre tvätta mycket, eftersom hela min garderob inte har följt med till Köln.. Känner nu att jag tvättar alldeles för ofta och är rädd att dom jag bor ned ska börja störa sig för att det blir dyr vattenräkning eller så... Därför ska jag börja smyga lite med tvätten tänkte jag. Ställt ett alarm på 03.20, då ska jag upp och starta en maskin.

Skriket

Kan inte ringa dig mer då
Mitt hjärta hoppar ut bröstet
Kan inte höra av mig till dig mer då själen skriker
Kan inte förtvivlad ringa och skrika av ångest efter bekräftelse på att jag inte kommer dö
Kan inte göra så mycket mer
Än att blunda
Hoppas det ska försvinna
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
förlåt för allt

Ännu en fredag är kommen

Veckorna går så fort. Snart har halva tiden i Köln gått. 
Saknar er där hemma otroligt mycket, samtidigt vill jag inte hem. För då kommer en ny termin, ett nytt halvår man förväntas fylla med något viktigt.
Vill inte plugga, har ingen motivation. Jobba? Kanske.
Om jag börjar på OCD-intensivbehandlingdprogrammet kommer det heller ej vara möjligt att varken studera eller arbeta heltid. Menmen, måste ju prioritera att bli frisk.

No sleep

Helgen bestod av öl och öl, samt öl!
Fest till gryningen både fredag och lördag på klubbar bakom lastbilar. 
Tror jag mår bra.
 

Artikelangst

Imorgon är det GRAMMATIKTENTA, jävlans.
Min hjärna säger stopp nu, den kan inte ta in mer info.
Färgglada papper och pennor, samt godsaker hjälper till då man må plugga. Igår blev det rödvin och pizza, och idag har det hittills blivit supersmoothie (linfrön, müsli, banan, apelsin, sojamjölk, morot, kanel :) samt min nya favorit MAISWAFFELN!!!!!!! Jävulskt goda EKOmajskakor som smakar popcorn!!! 

Ångest och frustration

Kan det inte bara sluta dunka och stöka? Låta mig vara, ska jag aldrig bli kvitt det här? Jag vill inte duscha tvätta vara på helspänn hela tiden. Känns som att det börjar gå nedåt igen...
 
En lastbilsjävel körde vårdslöst förbi idag så att smutsigt jävla vatten skvätte upp på mig. Vatten från vägen. Bensinvatten. Det dunkar och skriker i mig. Var tvungen att åka hem och duscha. Det tog längre tid än vanligt då flera jävla skitgrejet hände. Då jag var nyduschad nuddade mitt rena lår badkarskanten, som är smitsig och giftig, och jag var tvungen att hoppa in i badkaret igen. Den där satans badkarskanten. Händer varenda jävla gång. Hunner inte plugga till fredagens tenta eftersom jag måste göra en massa jävla ångestprocedurer hela tiden. LÅT MIG VARA!!!!!!

KusinVitamin

I helgen kom min kära kusin förbi Köln :) Vi var på museum, åt, och drack öl :)
Innan hon åkte hem i söndags bjöd hon ut mig på världens godaste lunch, Fish & Chips!!! Mumszzzz!

Flussiges Brot - flytande bröd

Fasen vad biran slinker ner mannen! Vi råkade festa i torsdags, blev aspackade och eftersom ubahn hade slutat gå fick vi promenixa! Väl hemma drog jag igång en tvättmaslin klockan 5 på mörra och föll i säng. 
 
 

Rhen

Lite bilder från i söndags då vi promenerade till andra sidan floden :) Väldigt mysigt där med en liten strand full av snäckor. En rolig lekpark fanns det också!

Lax

Lagar typ bara vegetariskt, men igår åt jag ekologisk gravad lax med potatis & spenatgratäng. Satt fint.
De få gånger jag äter kött/fisk vill jag äta ekologiskt. Vill inte ha tungmetaller och vill att djuren ska ha haft det bra. Men nej, jag vill inte äta djur :(

Vårlunch

Våren har anlänt till Köln!
Idag efter skolan åkte vi till universitetet och handlade på deras salladsbar. Man får plocka själv, sen vägs tallriken! Min fulla tallrik kostade endast 22 spänn, det skulle aldrig hända i Sverige! På universitet och skolor i Sverige kostar en sallad typ minst 75 spänn och då är det bara lite isbergssallad och bleka tomater. Kanske en soltorkad tomat om man har tur. Vi satt ute och åt sen, och det var VARMT :) Måste köpa en ny solhatt tror jag.

Öl

Gud vad öl är gott. Tror jag börjar få en liten ölmage snart!
Tyskarna dricker öl hela tiden. Jag blir typ inte bakis av Kölschölen! Så bra! Därför har jag kört en tvådagars den här helgen ^,___,^
I fredags var vi på någon randomklubb där jag hittade en skylt på väggen där det stod Mumme!
Igår var vi på BlueShell där ett rockabillyband spelade! Det var jättebra stämning, de flesta bar 50-talskläder! Jättekul! =) Det är så jävla mycket roligare här än i Sverige, där klubbarna bara består av elaka våldsamma vakter och öl som kostar typ 60kr/ glas. Vilka stämningsdödare

RSS 2.0