Los Angeles och kärringstrumpor

IMORGON FLYGER JAG TILL LOS ANGELES!!!!!!!!!!!!!!!! :D Coolt som fan.
 
I förrgår beställde jag därför stödstrumpor (kärringvarning) som kom hem idag! Det ska vara bra för blodcirkulationen i ben och fötter när man flyger, och förhindra risken för blodproppar! Fett tänkte jag! Min kusin sa dessutom att hon kände stor skillnad när hon flög långt med och utan strumporna. VÅRDVÄSKAN har massa strumpor i olika färger och mönster, själv beställde jag dessa fina :)
 

"Kära hjärtanes" 139:-
 
"Red berry" 139:-

Pissvarmt

Det är pissvarmt ute. AAAH
Därför tog jag en pluggpaus, klippte jag av några gamla tröjor så att det blev magtröjor, tycker magtröjor är assnyggt!
Perfekt för sådana här varma dagar, som jag hoppas på att få många av i sommar...
 
 
 
 

Stockholm är fint

Igår hann jag med att träffa Andreas en sväng, kul att ses och mycket att prata om som vanligt. Så sjukt fint i Hammarby sjöstad, om än lite snobbigt..
Vi åt sushi och drack och rökte, medans hurtiga joggare struttade förbi så man fick lite dåligt samvete.. Trevlig eftermiddag!
 
 
 
 
 
 

Humant Immunbristvirus

Som mina vänner vet brukar jag ibland bli nojjig, egentligen utan anledning, och är tvungen att åka och HIV-testa mig.
Det gjorde jag idag, på karolinska. I väntrummet kom det fram en tjej och frågade om jag ville vara med i en studie, skulle fylla i en enkät om hur det var att leva som ung med HIV.
 
-Men jag har inte HIV. Sa jag.
 
Satt och väntade på min tur, sköterskan kom. Stack mig i fingret, blev pissyr och höll på att svimma. En annan sköterska kom, de lutade bakåt stolen, höjde upp mina fötter, öppnade fönstrena i rummet och gav mig ett glas saft. Efter ett tag blev jag bättre, och HIV-testet var såklart negativt.
 
 
HIV-ångest var något jag led av otroligt mycket för några år sedan, så fort jag nuddade en fläck på tunnelbanan trodde jag att jag hade fått HIV, och fick panik.
 
Då jag och Viktor hade varit tillsammans typ 2 år fick jag helt plötsligt för mig att han hade HIV, och vägrade ha oskyddat sex med honom på 3 månader (det kan ta upp till 3 månader innan antikropparna syns i blodet och det är först då man kan göra ett säkert HIV-test).
Detta är egentligen helt ologiskt, för om V hade haft HIV hade jag förmodligen redan varit smittad efter två år..
Men tvångstankarna skiter fullständigt i vad som är logiskt och inte, och har en tanke väl kommit in i huvudet försvinner den inte.
 
Förresten ville jag på det här tiden, då jag mådde som sämst, inte ha sex över huvud taget, tyckte det var smutsigt, fick mest bara ångest av allt. Tyckte allt var äckligt, klarade inte av att sova naken, inte att pissa utomhus, tyckte allt som hade med fitta och kuk att göra var smutsigt...
 
 
 
 

Sommarläsning

Har tips på en bok ni vore ta och läsa - Lilla Stjärna av John Ajvide Lindqvist.
 
Lätt en av de bästa böcker jag har läst, spännande, skräckinjagande, hämndlysten och sorglig.
 
LÄS DEN!
 
 

Hemma

I fredags reste jag och Sandar hem från Zürich. Vi bytte tåg flera gånger, släpandes våra tunga väskor.
Det var väldigt få gentlemen, fick bara hjälp två gåner av typ 7, fast massa karlar såg hur tungt vi hade det! Dålig stil tycker jag, män ska förfan bära!
 
Det är iallafall skönt att vara hemma, men saknar mina fina vänner jag fick där.
 
Nu är det jättemycket att göra inför avresan till LOS ANGELES som sker på fredag, är nervös och förväntansfull!

Har även jättemycket skolarbeten att skicka in, vill ju inte sitta med dom på semestern..
 Jag i packtagen!

Abschlussfeier

 
 
 
 
 
På torsdagen förra veckan hade vi Abschlussfeier, avslutningsfest! Lärarna hade köpt in en kagge med 20 liter pils, plus några backar.. Det söps i klassrummet och vi visade upp svenska sånger och danser såsom små grodorna och idas sommarvisa, något som uppskattades mycket av lärarna och de kanadensiska studenterna som också närvarade!
 

Münsterführung

På onsdagen förra veckan hade vi vandring runt- och i kyrkan Münster i Freiburg. Malin och jag var slitna sen Vaubarkvällen innan men då vår söta lärare Klaus så gärna ville ta en öl efteråt offrade vi oss...

 
 
 
 
 
 Jag, pisstrött. Men tillfreds?

Vaubar

Inte ens en vecka kvar här nu..En av de saker jag kommer sakna  är Vaubar, studentbaren utanför mitt hus.. Tisdags och torsdagsfyllorna med öl för 10 kronor och egenrullade cigg..
Asgoood öl jag hittade på Alnatura, som vi drack varsin av innan det blev Vaubar sist..
 
 
Psychomalin -.-
 
 

Valpurgis

Här kommer lite bilder från Valborg.
Malin, jag och Sandra var depp. Vi bestämde oss för att fira iallafall.
Sandra sa att hon ville bli snuskfull så fort som möjligt.
 
Vi åkte hem till Sandra, där var en av hennes FITTOR till mitbewohners (medboende), hon sa "oooj hade ni tänkt vara här?"
Sandra: Ja
Hon: Aaa fast jag fyller år idag och det är 15 personer som kommer förbi och vi ska vara här
Sandra: Vi kanske kan sitta här tillsammans allihopa?
Hon: Aaa.. Fast.. Om ni får plats kan ni vara här.
 
Vilken fitta!
Det sjukaste var att då hennes bajskompisar kom över visade det sig att tjejen som jag bor med och HATAR är en av hennes kompisar!!!! TVå fittor i en smäll!!!!
 
Iallafall, vi drack gin, vodka och öl och gick ut på Stusibar, ett studentställe. Där shotade vi tequila och rökte järnet.
Vacklade hem på morgonkvisten.
 
 
 
 
 
 
 

Ekologisk Mangosorbetglass

Ni hörde rätt! Denna glass sprang jag på nu på eftermiddagen då jag var och handlade på Alnatura! Vi har haft jättevarmt här idag. Glassen var god, krämig men jag tycker att den kunde ha smakat ännu meeer!!!!
 
 
 
 
 
Puss på er!
 

Ursäkta

Ber om ursäkt för att jag inte har bloggat på länge. Har liksom inte tagit mig tid.
 
Vet inte vad jag har gjort, supit antar jag, och rökt. Det är mest det jag gör. Och äter. Justdet, tagit septum också!
Kom ju på i typ december att jag ville ha det, men det har liksom inte blivit av förrän nu... Träffat söta djur har jag också gjort!
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0