TIK - Tung I Kroppen

Hemma idag. Och igår. Ont i halsen, öm i kroppen.
Har smort in mig med min ekologiska eteriska Tea-Treeolja på en bas av tistelolja. Tea-treeoljan är fantastisk mot allt möjligt, inte minst förkylningar! Det är en antiseptisk olja som har en härlig medicinsk och frisk doft, den stärker immunförsvaret och om någon hemma är sjuk - häll tea-treen i en oljelampa för att förhindra luftburna smittopartiklar!
 


Jag har också ångbadat mitt ansikte med Pepparmyntolja. Jag kokade då upp en kastrull med vatten, hällde i ett par droppar av oljan och andades in. Det öppnar upp luftvägarna och gör så att man klarnar till i huvudet. Väldigt skönt då man är täppt och tung i skallen!

 

Småland

På onsdag far jag, mamma, morfar och lilla Yorkshire-Fia ut till smålands djupa skogar, till landstället.
Det finns inte alls mycket att hitta på där ute på vischan, vi promenerar, äter, och åker runt och strosar i lite glasbruk.
Bara hänger liksom.
Man kan bli väldans rastlös, jag kan få panik för att det är så tyst och lugnt och tankarna bara skriker. Men jag känner att det är välbehövligt nu. Behöver ren skogsluft för att avgifta min stadsförorenade kropp och mina alkoholmosiga minnen.
Umgås med skumfidusen Fia och läsa böcker och plugga tyska.
Filosofera.
 
En bild för några år sedan på det fina fältet utanför vårt hus.

Weekend is over, again

Än en gång är den här, måndagen. Så man håller på´dö.
Man mår bra men dåligt. Man har typ ångest fast man hade kul. Men alkohol framkallar ju ångest i en, så är det bara.
Lördagen var i varje fall trevlig! Det började med att jag och Johanna åkte hem till hennes karl, som bjöd på jättemumsig mat så vi höll på att spricka. Vi åt och drack, och vi åt och drack. Tog bilder och spelade in fylledokumentär.
På krogen träffade vi på min bror jesus och jag träffade även på en gammal klasskamrat från kriminologin, mycket trevligt. Jag och bror jesus dampade till kristet utseende som skrek ut ur högtalarna. Folk glodde. Brorsan hotade en kille som var oförskämd mot mig. Hes a good bro man, taking care of his sis. I mean Bro.
 
Jag är stolt över mig själv för att jag har blivit bättre på att våga.
Det blev som jag ville men ändå inte.
 
 

HALLO!WEEN

Morgonen började jag med en 2 timmars promenad med 4 underbara Berner Sennens. Vandrarkängorna hade jag på mig. Så jävla sund!
 
Ikväll blir det dock inte alls sunt, snart kommer Johanna hit och dumpar Amos som mamma ska passa ikväll, och sen drar vi tillsammans till hennes pojkvän där det blir middag och förfest :) SEN BLIR DET HALLOWEENPUB MED LIVEBAND!
 
IM A PIRATE MAN!

KOFFEIN

SOrrry man, I´m getting truly obsessed by the FOLKETS LEXIKON HOMEPAGE. KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL DENNA UNDERBARA SIDA OCH HJÄLPA TILL ATT UTVECKLA LEXINET.
 
Är det svenska ordet knut en bra översättning av det engelska ordet female voice?

Freitag

FreiTag
FriDag
FreDag
Min FAVORITDAG
 
Planer för idag

†   Jobba

†  Einkaufsbummel (shoppingrunda):

           Piratögonlapp

           Små gummisnoddar till fakedreadsen

           Vin

Åka hem och plugga, städa och prova outfits till morgondagen. Eventuellt gå ut med vovve.

 

 

Bebisaktiviteter (ÄTA och Sova)

 

Visst är jag väl jävligt charmig då jag blundar med ena ögat och ser halvdöd ut?
Mössan köpte jag på Lindex förra vintern, och då jag kom hem såg jag till min förskräckelse att det var BRUNKRÄMSFLÄCKAR i mössan. Det stod att mössan ej får tvättas men häromdagen tvättade jag den på handtvättsprogrammet. Den ser ut att ha klarat sig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MMK <3

 

Jag älskar mina tre mjuka käglor. Mina fina pjäser som är så duniga och fjuniga och grova. Underbara är dom!

Ibland känner jag mig elak för att jag har dom i bur, och för att de inte lever som hamstrar är "meant to live".

Men de har ju liksom i fångenskap sedan flera generationer tillbaka, så jag tror inte att de skulle ha en chans att överleva om jag släppte ut dom i det fria.

Kägelmeister <3

Take it easy with the coffeee, MAN!

Jag har börjat/försöker tona ner på kaffeprofilen på arbetet, det har nämligen hänt pluralis gånger att jag druckit för mycket kaffe och därmed blivit alldeles flipprig i kroppen och börjar flippra och hoppa och kroppen liksom spritter och fritter.
Ni vet, skitjobbigt. Så nu har jag tagit mer mig en liten ansamling med tepåsar av olika slag och typer, better than coffee! Försöker hålla mig till en kopp om dagen nu.
Här bjuder jag på en bild som togs i Paris, här hade jag nog 2 much energy.

Här på hospitalet

Här på hospitalet, kan man välja att få en faktura, om man ej innehar kontanter eller kort.
Här på hospitalet, har jag fått berättat för mig att vissa skiter i att betala fakturan.
Här på hospitalet, har de sagt att ärendet inte går till kronofogden om patienten låter bli att betala fakturan.
Här på hospitalet, säger de att de där patienterna, de kommer undan.

ALLT FÖR HÄLSAN 8-11 NOV

Snart är det dags för mässan ALLT FÖR HÄLSAN, som äger rum i Älvsjömässan mellan den 8-11 November.
 
Det är en mässa som helt enkelt kommer att handla om allt för hälsan. Det är utställare från olika företag, det är föreläsningar. Personligen hoppas jag på en hel del provsmakningar på goda grejor, hoppas det kommer att vara det!
Jag har precis suttit och studerat schemat för de olika dagarna, för att se vilken som verkar mest lockande att göra sitt besök på. Tors, fre, lör eller sön?
INTE söndag. Jag kan inte göra en rolig sak på en söndag, för då kommer den saken automatiskt att bli mindre rolig. Det tänker jag inte riskera!
Å andra sidan, om man går på lördagen, kommer man väl dö för att det är så mycket folk där.
Vi får se, helt enkelt!
 
Klicka HÄR för att komma till mässans hemsida :)

Hur f*n kan ni?

En sak jag ser nästan dagligen, och absolut inte kan förstå, är personer som tar en CIGG och kaffe, eller ännu värre,  ENERGIDRYCK och LÄSK till frukost? Hur fan kan ni?
Snacka om hemsk start på dagen! Nog för att det alltid är hemskt med cigg och energidryck, men på morgonen känns det på något sätt extra hemskt. Morgonens mål ska ge en bra start på dagen. Vad sägs om fullkorn, grönt te, och typ frukt och bär?
Jag antar att de som har en sånhär "frukost" har det pga tidsbrist, eller pga. att ni kanske är morgontrötta eller inte så speciellt hungriga på morgonen? Har ni någon annan anledning får ni gärna skriva en kommentar, mycket intressant tycker jag!
 
Kan ni inte börja med att byta ut energidrycken mot en mumsig smoothie? Det finns ju massor med goda smoothies, som går att variera på alla möjliga sätt, ENDAST FANTASIN SÄTTER GRÄNSER HAR NI VÄL HÖRT?
 
Ciggen är såklart det värsta, en cigg är ju hemsk även om den tas tillsammans med en nyttig frukost. Men en cigg kanske är svårare att sluta med sådär tvärt?
SÅ BYT UT  ENERGIDRYCKEN MOT EN SMOOTHIE IMORGON SÅ GÖR NI MIG GLAD :)

En ovanlig patient

En ovanlig patient dök upp idag. En liten gubbe med rollator. Han BERÖMDE sjukhuset.
Han hade legat inne vid flera tillfällen och han sa att det kunde inte bli bättre, maten var så god och sköterskorna var så gulliga, ja, "man skulle kunna tro att ni är av ett annat slag, ni som jobbar här", sa han.
Det var mycket trevligt att stöta på en tacksam patient då de allra flesta klagar nåt så jävust mycket!

1000 Parties, and Im invited man!

Årets roligaste högtid närmar sig, HALLOWEEN! Jag brukar alltid vara så sjukt pepp inför halloween, och lägga ner mycket tid på att planera kostymer och utstyrsel och dekorationer. Detta året har det dock inte riktigt blivit så, jag vet inte varför. Men nu börjar peppen komma! Det är för många roliga evenemang att välja bland dock!
 
På Halloween vill man ju typ gå på hemmafest, och en sådan kommer att infinna sig i helgen, meddelade Fru Jack.
MEN inte nog med det, det finns typ 100 000 olika evenemang ute på stans klubbar!
 
FRE
 
Bat Night på KGB       Frestande, frestande!!! Orkar min gamla kropp festa 2 dagar på raken?
 
 
LÖR
 
Halloween på Copperfields                         Mest frestande!
Detta låter mest frestande tycker jag, dels är det gratis, och så spelas det liveband! I like! Sen utlovas billig dricka och godis ;)
 
 
Berliner Nacht på Kolingsborg     
Bra musik säkert, men gillar inte Kolingsborg! Har varit där ett par gånger och då har det vart skitkallt i lokalen.. Och dyrt!
 
Klubb Giljotinen på Skyddsrummet       
Låter askul men kostar 180:-   I, I, I I WANT IT FOR FREE!
 
Syntax Error Halloween Edition        
Kul med blippande, säkert, men orkar inte med massa spel och animenördar. Ja, jag har fördomar. Absolut! Har även fått dom besannade pluralis tillfällen! Är dock inte säker på att dessa människor befinner sig just här..Men..Ja.
 
 
Jag och Sven förra Halloween då det var party@myplace :)

DAGENS TIPS

ROSE - KRISTALLDEO från URTEKRAM
 
Detta är den bästa deodorant jag har provat. Den innehåller inget skit, och så luktar den gott!
Jag har tidigare provat sprayvarianten av denna, men den rekommenderar jag inte då själva sprutgrejen gick sönder!
 
 
EKOLOGISK KOKOSOLJA från URTEKRAM
 
Mycket härlig och fet olja som är underbar att använda då man är torr i hyn, och efter duschen! Tar ett tag för oljan att sjunka in i huden så använd den inte då du har bråttom ;)
 
Dessa produkter finns att köpa i välsorterade butiker, och även på vissa internetaffärer, tex här hos GrönGåva.

Gubben

Inatt drömde jag att jag loggade in här på bloggen och hade fått 3 nya kommentarer. En av kommentarerna kom från signaturen "gubben". Märkligt!
Någon sådan kommentar fanns dock ej nu då jag loggade in.
 
Igår var jag hos momo, som är inneboende hos en man. Jag duschade där. I badkaret var det en jävla massa smuts, fick för mig att det var bensin och fick en smärre ångestattack. På badkarskanten låg en såndär gul svamp som man tvättar bilar med, är säker på att det var en sån som har inbyggda kemikalier. USH!
Varför använder man sånt jävla skit?
 
Sen kollade vi på första avsnittet i säsong 3 av Walking Dead. Sjukt bra var det! Can´t wait for the next one.
Nu sitter jag på arbetet och dricker mitt ecologic rooibos vanilla. Är på rätt bra humör. Hoppas inget händer som drar ner det, inte idag, jag orkar fan inte det.

SÖN DAG

IDAG ÄR DET SÖN DAG.
SÖN. DAG. gadnöS.
 
Detta brukar vara en bajsdag men jag är på ganska bra humör idag. Kanske för att mamma har bakat go paj som vi ska äta snart?
Sen ska jag till momo och kolla på dödsvalken, alltså, walking dead. Sjukt bra serie som jag rekommenderar av hela mitt anus. Anno: ANUS.
Oj sorry, börjar flippa nu.
 

 

Less

Varför är jag alltid less?
Vill bara skita i allt, skita i alla konsekvenser allt jävla skit får hela jävla tiden. She doesnt care wether she goes to hell or to jail. Fast det gör jag. Jag vill varken till jail eller till hell. Jag vill bara ha kul, hela tiden, men så funkar ju inte livet.
Jag vill lära mig att leva i nuet men antingen är jag i mina drömmar och planer eller så är jag melankoliskt fast i gamla minnen och vill tillbaka dit..

Döda djuren

Det har kommit fram i ljuset att det på djurparker och zoon har DÖDATS DJUR på grund av platsbrist! Dessutom har djur dött av sjukdomar för att personalen ej har tillkallat veterinärer!
Detta gör mig så otroligt förbannad. Här stängs djuren in för att nån jävel ska kunna tjäna pengar på att familjer och barn kommer och tittar på dom, och vad får djuren tillbaka? INGENTING. Inte ens vård!
 
Jag är så upprörd. Uppdrag granskning sände ett program om detta igår som jag ska se till att kolla på på play!
 
Jag tycker att ni alla också ska se på programmet, bojkotta djurparker, och dessutom klicka HÄR och skriva på en lista där vi kräver en granskning av alla Sveriges djurparker!

QRISSE QRASSE

Det finns en BernerSennenkennel här ute i skogen där jag bor, och idag fick jag ta ut en av deras tikar på promenad. Hon är så fin och har så stora leriga tassar :)
 

Amou

Amos! Igår passade Momo och jag Amos, den vackra lilla chihuahuavalpen som Johanna har köpt. Fyfan vad söt han är, han låg mest och sov och gosade :)
Så MJUK, han är gjord av100% Cotton.

SMÖRANSAMLING

Lördag och söndag låg jag i sängen och hade ångest. Sov, gjorde jag, drack kaffe och te och svullade en massa bröd och skorpor med tjocka lager av smör.
Jag vet inte varför jag har ångest riktigt, kanske för att jag aldrig blir nöjd. Vet inte riktigt vad det är jag söker? Jag är osäker på vad jag vill.
Sover skitdåligt, gör jag också. Vaknar flera gånger på natten och klibbar fast i lakanen och fryser och svettas, förjävligt är det. Jag kan inte ta sömntabletter heller, för dom jag har blir jag så jävla groggy av dagen efter. Seriöst, om jag har tagit en HALV sömntablett dagen innan så får jag tyå hålla upp ögonen med fingrarna dagen efter för att dom inte ska ramla igen.
 
Idag ska Johanna hämta hem sin tingade CHIHUAHUAVALP AMOS IMSE!
Och imorgon ska jag vakta den duntussen då hon är på föreläsning, ser hemskt mycket fram emot detta. Jag älskar djur, dom gör mig lugn inombords.

This Is England ´86

Kollade på reprisen av avsnitt 3 igår, fan vad jag älskar serien. Så rå och hemsk och fin.
 
Snyggaste karaktärerna i This is England enligt mig!
 
1. HARVEY! Skitsnygg!!! SÄrskilt då han blöder och ser sliten ut!
 
2. SMELL. Hon är så flummig :) Älskar hennes klädstil, så fin är hon!
 
3. LOL Hon är så jävla tuff, och gud vad hon passar i skinheadstilen! Tuff brud, mannen.

Helg, du vet

Hela veckan väntar man till helgen, och sen kommer den äntligen, fredag afton.
I fredags afton åkte jag hem till fru Jack som bjöd på en underbar måltid, lax i ugn med quinoa och sallad!
Vi gjorde oss iordning, sen åkte vi hem till Måns på förfest och blev packade.
Klubbade på Vidrig, det var bra musik och vi dansade och hade roligt men sen blev vi såklart rastlösa. Vi blir alltid så jävla rastlösa, jag och Jack.
 

Morgen ist Freitag

Ja, imorgon är det äntligen fredag.
Helg, min favoritdag.
Varför jag gillar helger så mycket? Jo, för att då får man korka upp.

SL

En stor anledning att flytta från Stockholm är SL. Det förbannade jävla tåg och tunnelbanebolaget som är en hemsk början på vad som säkerligen kommer att bli en usel dag.
Jag får sån jävla hjärtklappning då tåget står still, att jag inte vet var jag ska ta vägen. Panik får jag!
Blir så förbannad och börjar svära och ååååhhh!!!! Får lust att skrika högt!
 
Vill bara att det ska bli imorgon så man får öppna flaskan.

Torka aldrig tårar utan handskar

Såg ni på serien "Torka aldrig tårar utan handskar" som började nu i måndags på SVT?
Den var väldigt bra, om ni inte såg den tycker jag att ni ska gå in på SVT-play och kolla in den.
Hemsk men också rolig!
Rekommenderas varmt av fröken Asbest.

Sjukhusgolv

Ska snart åka mot stan och fika... Vill så gärna lyssna på musik, men igår då jag var på jobbet (sjukhuset) så tappade jag hörlurarna på toalettgolvet. TOALETTGOLV PÅ SJUKHUS! Det är förfan inget jag känner mig bekväm med. Vet inte riktigt vad jag ska göra, ska jag ta lurarna och gå och ha ångest över all MRSA och skit jag får på mig eller ska jag gå utan musik och lida som ett gammalt döddjur?????
 
 
FUCK

Eco Rooibos Vanilj

Vaniljte är ju så jävla gott. Jag har alltid älskat vaniljte, tills jag kom fram till att de jag brukade dricka bara innehåller syntetvanilj. Petroleumvanilj, bensinvanilj, vad du vill.
Då slutade jag dricka det. Idag, till min stora lycka, fann jag ett ekologiskt rooibosvaniljte på Konsum!
Mycket gott!
  

Promenad

Promenerade idag, själv. 40 minuter. Vid vägen gick jag, vet inte hur jag vågade. Jag tycker inte alls om att gå vid vägen själv egentligen, jag är rädd för att en bil ska komma förbi och dra in mig.
Där har vi ännu en bra sak med att ha hund, man slipper vara själv. Man kan ta en nattpromenad i en ensam skog och ändå ha vovvi vid sin sida som kan försvara en. Det skulle vara underbart.
Då jag gick vid vägen löstes skosnörena på vänstra skon upp. Det var något vitt äckel på marken som snörena hade nuddat så jag fick stå i typ 10 minuter och knyta skon lite halvdant med ena handen. Den andra handen kunde jag inte använda för den behövde jag nämligen använda till att zappa låtar på mobilen.
 
Smutshanden fick sedan vara knuten resten av promenaden, tills jag äntligen kom hem och kunde tvätta den.
 
Hur blir det om jag skulle skaffa en hund? Kopplet kommer ju trassla sig ibland och då kommer man att behöva dra det på marken och så kommer hunden att rulla sig i massa smuts som sedan kommer in i soffan och allting... Faan. Men jag vill så gärna.
Om jag hade en hund kanske jag skulle "tvingas" bli frisk. Då är det ju inte bara mig, då är det ju ett litet liv jag har ansvar för.

Aleppotvål

Vad ni ser på bilden är en såkallad "Aleppotvål", en tvål gjord på endast soda, lagerbladsolja, olivolja och vatten. Den är otroligt mild och skonsam mot kroppen, samtidigt löddrar den härligt!
Den har en rustik och hemtrevlig doft. Jag har börjat använda den här godingen till allt, jag tvättar kroppen, händerna och håret med den. Jag använder den då jag torkar av damm från möbler. Jag använder den till att tvätta mina små hamstrars doftkörtlar.
Denna tvål kan jag varmt rekommendera till ALLA! Själv har jag inhandlat mina tvålar på hälsokostbutiken "Hälsa för Alla", men den finns att köpa och beställa lite varstans. Så googla bara på "aleppotvål"!
 

Polisen skjuter hundar!

Ni har säkert hört talas om de två hundar som blev helt hänsynslöst ihjälskjutna nyligen, av polisen!
Det här är inte okej!
Gå in HÄR och skriv under på namninsamlingen, och gilla även sidan på facebook, HÄR

Ekomässan

 
 
I lördags var jag på Eco Now- mässan på Münchenbryggeriet.
Det var en givande mässa må jag säga, trevliga människor, föreläsare och mysiga produkter :)
  • Fick en underbar goodiebag innehållande ett litet kropps- & hårkit från märket "Luxsit", en citruslotion från Weleda, och ett par handkrämer från Oriflame :)
     
    Varför i helvete kommer vissa bilder åt fel håll? Gör mig så jävla frustrerad!!!!!!!!

Gårdagens middag!

Detta är vad som intogs igår till middag!
 
Couscoussallad med kikärter, paprika, soltorkade tomater, grillad halloumi, basilika och persilja!
Blev så himla gott, definitivt en rätt jag kommer att laga igen!
Förresten, det är faktiskt mysigt med hösten, lövprassel och mörker.
 

Bullar & Konst

Igår var det ju kanelbullens dag, detta firade jag genom att fika med Hannah på favvocaféet DOX i Gamla stan, bulle och latte blev det! Mycket trevligt att snacka skit med denna individ!
Efter det åkte jag och mötte upp mamma och pappa för att gå på Affordable Art Fair ute vid frihamnen, vi hade fått fribiljetter eftersom Jack jobbar där över helgen :D Det var mycket fin konst, om jag någon gång blir rik, ska jag investera i konst. Och mark. Skog.

MILJÖGIFTER I EKOLOGISK OLJA!

Blir så otroligt upprörd och äcklad av detta!
Råd & Rön har gjort tester på ekologiska olivoljor, och i flera av oljorna hittade de miljögiftet DDT, Diklorfenyltrikloretan, ett medel som förbjöds på 70-talet i Sverige.
Detta är något som inte ska finnas i livsmedel över huvud taget, och SÄRSKILT INTE i ekologiska livsmedel?
 
Man kan ju för fan inte lita på någonting i den här världen!

KÄRNKRAFT

Jag är så emot KÄRNKRAFT som man kan bli. Det är en av de hemskaste sakerna som finns i vår värld tycker jag. Ett praktexempel på att pengar går före liv i den här världen.
Det är kostnadseffektivt och jättebra TILLS NÅGOT HÄNDER.
Då kan det få katastrofala konsekvenser. Härdsmälta, cancerregn, ja, vad fan ska vi med pengar till om vi ändå inte lever?
 
Greenpeace är en organisation som arbetar mot kärnkraft, och idag har dom släppt en rapport där det skrivs om säkerheten på våra svenska kärnkraftverk.
 
GÅ IN OCH SKRIV PÅ DEN HÄR LISTAN OCH VISA ATT DU VILL HA 100% FÖRNYBAR ENERGI! Och gör en insats för livet!

Paket från Hjärnkoll!

Var nyss och hämtade ut ett paket från Hjärnkoll. Jag beställde ju lite produkter därifrån, vilket jag skrev om i ett tidigare inlägg.
 
  Paketet innehöll tygkassar, tablettaskar, disktrasor samt informationsbroschyrer. Jag ska lägga ut material på mina arbetsplatser, och be mina nära och kära göra detsamma.
Jag tycker att ni också ska göra som jag och beställa material! Tryck här för att komma till Hjärnkolls hemsida!

Science Café!

För er som bor i Stockholm vill jag tipsa om ett seminarium som äger rum imorgon.
Seminariet handlar om gifter i hemmet och vilka produkter vi bör undvika både för vår egen och miljöns skull.
 
Hade hemskt gärna velat delta, men imorgon ska jag gå på en brandutbildning på jobbet och släcka eld och grejer!
Klicka här så får ni veta mer om eventet!

M&M

Idag har jag varit hos läkarn angående min medicinering. Hon tyckte att jag ska fortsätta med samma som jag har nu, varken mer eller mindre och jag behöver inget annat tycker hon. Så nu fortsätter jag med Paroxetin 40 mg.
 
Efter jag var där gick jag hem till min kära Mormor och Morfar, där jag blev gödd som vanligt!
Just nu är de sjuka båda två och beställer därför hem matlådor av kommunen.
Jag fick läsa innehållsförteckningen på lådorna och till min förskräckelse (dock ej förvåning) upptäckte jag att 3 av 4 lådor innehöll massa e-ämnen och konserveringsmedel! USH!
Dessa är lådor som gamla och sjuka får, de som inte har ork att laga sin egen mat.  Varför kan dom inte få hälsosam mat utan en massa skit i? Jag tänker skriva till leverantören och ifrågasätta.
 
Jag tycker synd om min mormor som är så sjuk, hon älskar att laga mat och lagar världens godaste, och nu måste hon äta E.
Vi fikade också, ostkaka och kaffe med grädde :)
 

Har haft min teamjacket på sköljningx3 i tvättmaskinen för att få bort den värsta avfärgningen... Tycker det är
jävligt obehagligt med saker som färgar av sig. Vem vet vad fan den färgen innehåller?

Ånger?

Hellre ångra sånt man har gjort än att ångra sånt man inte har gjort?
Beror kanske lite på vad det gäller, men det finns ändå en sanning i det.
 
Då jag tittar tillbaka finns det saker i mitt liv jag har gjort som jag ångrar.
Det finns även saker jag inte har gjort som jag ångrar att jag inte gjorde.
Tänk om detta är det enda liv vi har, då är det bäst att inte gå runt och vara rädd. Jag har varit rädd mycket i mitt liv, men nu ska jag verkligen försöka att sluta med det. Jag ska ta för mig av vad livet har att erbjuda, jag orkar inte vara rädd och tänka på konsekvenser och snack och vad folk ska tänka och tycka om mig. Jag gör vad jag vill nu, its my fucking life, man!
 

Out of Control, man

What did me and Jack do this weekend, then?
 
Vi sa att vi skulle börja dricka 11,5% istället för 12,5%, men vi drack 13,5%.
Vi sa att vi skulle tona ner profilen, vi tonade upp profilen.
Vi sa att vi skulle ta det lugnt, vi kaosade.
 
"Det är som att vi jagar något men samtidigt flyr från något", sa Jackson, och det är verkligen sant.
 
Jag är lite rädd för mig själv, det är som ett mörker inom mig, en enorm aggression som ibland får mig att tappa kontrollen och bara skita i allt, mitt inre tar över. Min inre demon kommer fram och vill inget mer än att skada och ställa till besvär. Och jag känner inte den demonen, då demonen agerar vet jag inte vad som har hänt. Då demonen har varit framme måste jag försöka röja undan efter den, ställa kaoset till rätta. Och det tär så mycket på mig. Jag vill bara vara älskad och omtyckt.
RSS 2.0