Svinet

Simon&Garfunkel sjunger i radion här på jobbet. Jag sitter och kämpar mot tårarna. Låten får mig att tänka på en mycket speciell person, som har betytt, betyder och alltid kommer att betyda otroligt för mycket för mig. Du har hjälpt mig genom allt skit, ställt upp för mig i vått och torrt. Min första kärlek.
Jag hoppas du tycker att jag har gjort detsamma för dig, jag har verkligen försökt, och jag är så jävla glad över att få ha träffat dig, du är underbar och oavsätt vad som händer, så kommer jag verkligen alltid att älska dig, och det kan ingen och inget ändra på.
Det är nog bra att vi är ifrån varandra nu, så att vi får perspektiv på allt. Jag går igenom mig själv.
Jag hoppas att du iallafall i framtiden vill finnas kvar i mitt liv, jag vill inte förlora en så fin människa som dig.
 

Föll över bord

Ni kanske hörde om den 22-åriga tjejen Sara som försvann från en birkabåt natten mellan söndag och måndag.
Genom att gå igenom övervakningsfilmer har polisen nu kommit fram till att Sara föll över bord på fartyget då hon var ute för att röka.
Fyfasen vad hemskt! :(
 
Jag har aldrig varit på en riktig festkryssning, vet inte om jag skulle våga det heller. Jag och Jackson skulle säkert kaosa sönder och typ få för oss att det är en jättebra idé att hänga över relingen eller att typ ha simtävling i oceanen... Ushnej, läskigt att supa på en båt.. Tänk om någon kastar i en?! Tänk om man får en tvångstanke att hoppa i?

Julpralin

Åh vad dom är söta här på jobbet, det är två kvinnor här som alltid berömmer mig för mina kläder. "Tack för att vi får se dig!" sa de idag, och "lilla julpralin".
Så himla gulliga är dom, fast jag blir lite generad ^^
Jag har den senaste tiden, typ det sista året kanske, börjat klä mig ganksa färgglatt.
Under precis hela gymnasiet, och fan ännu längre, gick jag nästan enbart klädd i svart.
Jag tror att jag mådde sämre i gymnasiet, jag minns att jag jämt var väldigt frustrerad, vilsen och förbannad för jämnan. Kände mig malplacerad, missförstådd, och att jag ville så mycket men så lite hände.
 
 
Jag, sweet 16.

Värdelösa aktiviteter

Hatar att sitta och ägna mig åt värdelösa aktiviteter, såsom jag har gjort den senaste halvtimmen.
Suttit och sörplat vaniljte och snokat på fejsboken. Åh vad värdelöst, fy så värdelöst.
Orkar inte.
Det är så mycket jag inte orkar, det är så mycket jag inte orkar lägga tid på här i livet! Men jag får skylla mig själv.

Kemi

Sitter vid köksbordet, bredvid mig sitter min bror och studerar till ett kemiprov som han har imorgon. Jag sitter och tittar på och infliknar en och annan kommentar. Kommer på att jag faktiskt saknar det där endel. Kemin.. Nu på senare tid har jag inte riktigt tänkt så mycket på att i framtiden kanske studera typ biomedicin.
Jag har börjat fundera bortom gifterna, startat upp tankarna på nya vägar och banor som kan intressera mig.

Först tyskland. MÅSTE komma in!
Sen vill jag gärna gå någon örtkosmetisk utbildning/näringslära/naturmedicin.
Men jag vet inte.
Det får väl komma.

Sennenträff

Idag har jag varit på Sennenträff! Jättetrevligt var det, kul att se hur roligt hundarna hade det med varandra!
Jag vill så gäääärna ha en egen.. En dag..
Ska tjata på pappa och se till att han skaffar en till sommaren, hoppas han går i pension då!
Jag och Kristallen
 

SLUTA BLUNDA!

Hörde en dokumentär nu i veckan, en kvinna berättade om sin hemska barndom.
Hon växte upp med sin mormor och morfar, och blev ständigt utsatt för sexuella övergrepp av morfadern.
En dag hamnade hon på sjukhus, hon kunde inte gå längre för att benen stod rakt ut åt sidan av alla övergrepp. Man konstaterade på sjukhuset att hon bliviv utsatt för sexuella övergrepp, förmodligen av morfadern.
 
MEN då hon blivit bättre, skickade man hem henne igen. TILL  MORMODERN OCH MORFADERN!
Hon sa att direkt då hon kom hem från sjukhuset, var det raka vägen in till sängkammaren med morfadern som gällde. Och så fortsatte hemskheterna.
Två kvinnor från socialen kom på besök en gång i månaden, de hälsade glatt och kramade om morfadern, skojade och fikade, och sa till flickan "oj vad du har det bra!".
Och allt fortsatte.
 
HUR kan ett system blunda? HUR kan man inte orka ta itu med ett barn som far så himla illa? HUR FAN KAN MAN LEVA MED SIG SJÄLV?
 
Jag blir så otroligt illa till mods, så ledsen. Alla dessa stackars barn, vad i helvete har de gjort för att behöva stå ut med sånt här?
Hur kan man göra något så oskyldigt illa?
SLUTA BLUNDA!

Berners och Sven

Idag har jag sovit, låg och drog mig i min nybäddade säng jättelänge. Sen har jag gått ut med bernervovvarna, varpå jag följde med in till matte och fikade, pratade vovv och ryktade deras mjuka pälsar ;p
 
Min OCD dyker fram ibland då jag får en lerig  tass i knät, men det hjälper ändå känner jag. Kärleken till hundarna är så stor så det är som att jag måste skita i att jag blir skitig. Jag mår så bra då jag är med djur!
 
Sven frågade nyss om jag vill komma till Gröndal ikväll och hänga. Jag vill men jag känner mig för trött.. Jag ska ju med på hundträff imorgon och då måste jag vara utvilad!
Dessvärre skall Sven snart åka iväg, först på praktik och sen till Kina. Jag kommer sakna SvÄN, min goda vÄN.
Jag och Sven lärde känna varandra på gymnasiet då vi gick i samma klass. Vi började dock inte umgås riktigt förns efter gymnasiet, det var då vi fann varandra kan man säga. Sven är en mycket säregen och sällsam individ, med ett superbt ordförråd och en stötande framtoning. Sven är en trivsam individ.

I don´t fucking like chicks

Nej, jag gillar inte nya tjejer. Jag får oftast elaka vibbar från nya brudar som jag möter. Det känns alltid som att dom har något emot mig!
Jag tror att det på något sorgligt sätt ligger i oss tjejers natur, att döma och se ner på varandra, vilket är jävligt synd. Synd är det, nåt jävust. Jag tycker att det är jättetrevligt då en "ny" tjej är trevlig mot mig. Det hör nämligen till ovanligheterna.
 
Blir mycket gladare av en komplimang från en främmande tjej än från en främmande kille, för det känns liksom som att det ska mycket till för att en tjej ska ge en komplimang till en annan tjej som hon inte känner.
 
 
WHY CANT WE CHOOOSE HOES BEFORE BROES?

Feeelin sweet feelin, touching my fender´s fingers

Fredag. Fridag. Igen. Sitter på jobbet och äter pepparkakor. Jag trivs jättebra här, alla är så snälla.
 
Dricka te, tänka, känna. Det är vad man gör. Ibland blir det vibrationer, som dyker upp, som man måste följa, impulser. Konsekvenser och också nutid. Noone knows what happens.

TAnd

Jag känner med tungan upp på vänster sida i den övre tandraden. Det håller på att komma fram en visdomstand. Alla får inte visdomständer, men jag får alltså det. Det betyder att jag är vis. Men jag är inte gamlast, inte äldst, nej, det är Amos som är det. Amos är både gammal och äldst. Undrar om Amos har utvecklat visdomständer?

Mjukstedt

Åh vad jag älskar mina mjuka Spättor. Dom är mycket kärlek i mycket litet format.
Jag blir så lugn av deras mjuka pälsar och lilla duttsvans!
Här om dagen fick de parmaskinka, det var en hit må jag säga! <3
 
 

Sorry, man

Havent been writing for a long long time.
Har haft så jävla mycket att stå i må ni tro!
JAG KLARADE IALLAFALL TYSKAKURSEN, FICK A! :D
 
Sedan har jag jobbat! Jag trivs bra på jobbet, har mycket trevliga arbetskollegor.
 
I helgen var det partaj hos Jacks reptil. Vi åt samt drack, likt Abrahams söner.

Slutprov 1

Idag är mitt skriftliga slutprov till tyskan.. Åh jag hoppas att jag klarar det, annars kan jag FETGLÖMMA Tyskland.
Idag har jobbkaffet fått mig att må illa. Det är strul och ovisshet med jobbet, jag kanske inte får jobba heltid i december och januari, vilket dom hade lovat mig, för att en annan man som arbetsplatstränar automatiskt får gå före i kön. Men det kan väl inte gälla om man redan lovat bort tjänsten muntligt till mig?
Blir så trött.. Jag behöver verkligen de här pengarna.
Längtar tills ikväll då provet är över, även om det gick skit. Vill bara ha det överstökat så att man kan njuta av DIE FREIHEIT.

Simpax

Kvällen blev inte så hemsk ändå.
Simpax kom över, han hade med sig ett paket popcorn samt en Ananas.
Vi åt en påse popcorn, samt Ananas.
Vi pratade om stötepelare och individum fornum.

Stay home, Die.

Värdsrymden anfaller,
spriten flödar, städer faller.
 
Fredag och lördag, jag sitter hemma. Lovade mig själv att "ta det lugnt" den här helgen för att fokusera på tyskan i vilken jag har slutprov på måndag.
Nu känner jag dock hur alkoholtörsten börjar skrika in, jag har sån extrem lust att supa och festa och dansa på bord och hoppa på motorhuvar. Men ska försöka att stanna hemma ikväll. Frestelsen att dra ut är så enorm! KAOSA FLIPPA, like there is no tomorrow.
But I guess there will be a tomorrow.
So I guess I will stay home.
And die!

There is one thing you can trust, that thing is that you cant trust anything.

Livet flyter på, byter banor gör det minsann också.
Tänk att man kan ha gått och förväntat sig en sak i flera månader för att på 1 minut få planen krossad!
Men, ska fixa det på något sätt. Tur att har kastat ut nät och fått napp, imma fix this.
 
Hopppppas verkligen att jag kommer in i tyskland, jag måste komma in!
Nästa vecka har jag mina slutprov och sen är jag fullt behörig till kursen. 12 December får man veta!
Vill supa,

Kaffe med Chopin

Idag har jag druckit kaffe ur en av mammas fina gamla koppar. Örat på koppen är så litet att man knappt får in ett finger i´t. Inatt drömde jag ångestdrömmar, ringde samtal som ingen behagade ta, smög i trappuppgångar, spionerade. 
Den vakna tiden har jag suttit och studerat ackusativ och dativ, samt lyssnat på Burgmüller & Chopin. Väldigt bra och rogivande musik att studera till.
Har ont i ryggen. Längtar efter min bror Jackson...
 
 
 

Bika

Sitter med bikarbonat i nunan och studerar tysk grammatik.
 
Blanda bikarbonat med pytttelite vatten så det blir en smet, smeta i nunan. Låt sitta i ett tag eller tvätta bort direkt beroende på hur känslig du är. Bikarbonat syresätter cellerna, hjälper till att reducera pormaskar, ger dig skön peeling på ett naturligt sätt, och kommer ge dig mer lyster i huden :)
 
På måndag är det tyskaprov. Blir nog ingen fest för mig i helgen.

EVerything im not maybe everything i am


 
Lalalala, you cant tell me nothing right.
Vad är det för fel på mig, orkar inte vara såhär, orkar inte.
Måste sluta, kan inte sluta.
Vill bara känna något.
 

This Is England

Hade helt glömt bort att det skulle gå ikväll, som tur var kom mamma ihåg det!!!
Den är så jävla bra alltså, really love it!
Även om det är misär i den lilla stad där de bor, verkar de ändå så glada. De har en sån gemenskap, och verkar ha så jävla kul. Jag vill också vara med i deras gäng! Come get me!

Bovetegröt

 Pallrade mig upp och lagade Bovetegröt till frukost. Kokade bovetet tills det blev grötigt, sen åt jag det med hallon, äppelskivor och kanel. Det gäller att ha mycket frukt/bär och kryddor till eftersom bovetet inte smakar så mycket i sig! Bovete är en ÖRT, och är naturligt glutenfri :)

STill Home, stiLl SicK

På sjukhuset och tog sänkan imorse innan frukost, 6 hela rör fyllde dom med blod.
Jättesnälla sköterskor var det, dom ba "vad duktig du är" och "det här går ju jättebra".
Av någon anledning brukar jag ofta bli behandlad som en liten flicka, är det för att jag ofta är osminkad och iklädd blommig klänning?
 
Annars har jag bara sovit och ätit, som en bäbis. Känner mig stressad över all tyska som måste göras, och över andra saker som ligger och pressar i mitt huvud. Menmen, bara att ge kroppen den tid den behöver..
RSS 2.0