Remiszz

Igår var jag hos behandlarna igen. Den snälla psykiatern ska sluta! Han ser ut som en vänlig valross och tar sig tid med sina patienter. Han skrev ut medicin för ett halvår och uppmanade mig att sätta igång med mindfulness.. Åh jag ska försöka, har så himla svårt för att leva i nuet.
Psykologen ska skicka en remiss till en mottagning som är specialicerad på tvång, där det är psykologer som gör hembesök.

Mellan besöken var jag hos min kära momomofa som bjöd på lunch på sin trevliga balkong, där det doftar gott av mormors blomster <3

Crunchy Disaster

Sitter på jobbet och pruppar!
Förra veckan försökte jag mig på en delikatess kallad Bovetecrunch. Jag hittade ett recept på internet som jag följde, men jag lade även till hallon som Rene' Voltaire :)
På bilden ser ni hur fin smeten var efter att de nattblötlagda bovetet blandats med hallon, honung, bourbonvaniljpulver och valnötter!
Jag lät det torka i ugnen i typ 20 timmar sen då jag tog ut det var hallonen DUNIGA! Det hade blitt mögel på dom!
Så jag fick slänga den vackra skapelsen.

Anusdottir

Kan man heta det på Island tror ni?
Ligger i sängen och känner mig frustrerad. Kan vara kaffet, kan vara att det var pissvarmt och soligt på bussen på väg hem. Segt på jobbet var det, satt och läste recept och klickade runt p Fejan fast det är så otroligt tråkigt.
Vill blockera mig själv från ansiktets gamla bokjävel.

Det enda som skulle bota min inre damp nu vore en rejäl svängom med KIA, eller RUIF. Hårt!

Två dampflickor för ett par år sedan <3

En skön helg snart förbi

I fredags efter jobbet åkte jag till Jackie. Mycket trevlig förfest med henne och peche! Vid midnatt bar det iväg till svartklubb på söder, vi hade en sjukt trevlig och dekadent afton med mycket dubstep och laser :D
På väg hem hände en ytterst otrevlig sak. Vi satt på mcdonalds och nuggade då det kom fram en jävla idiot och började kaxa utan anledning.
Jag: Vad fan vill du egentligen?
Idioten: Att du ska bli knullad i röven av en neger.

Asså WTF? Vi blev så jävla förbannade och började tjafsa m hans sällskap. En tjej i gänget sa "men hon kanske ska tänka lite på hur hon klär sig!"

Helvetet bröt ut, vakterna höll fast jacko och hänvisade oss till en egen avdelning. Jag var så jävla förbannad. Har man på sig en sammetsklänning och nätstrumpbyxor förtjänar man tydligen att bli våldtagen i det här jävla skitsamhället. Man ska fan kunna gå naken utan att någon så mycket som rör en! Jävla fucking packtrash!

Fisk <3

Detta är ett inlägg jag skrev men som ej blev postat, så jag postar det nu:

Idag var jag hos psychologisten, han hade med sig en kladdig diskmedelsflaska som jag fick ta i. Sjukt obehagligt. Sen skulle jag dessutom gnugga av kladdet på den andra handen. Men det klarade jag inte av, känner mig misslyckad. Efteråt vart det jättegod fisklunch hos m&m <3 Nu är jag påväg hem, ska handla ingredde till morgondagens middag då jag och jacko ska bju våra mamnor på 3rättets rawfood :) pussåkram

RSS 2.0