Fyllkajjjor

Några fler bilder från i fredags då fyllkajjorna var på härjrunda på zülpich i fredags ^^ Kommer sakna det här så mycket! Vissa här har man kommit nära, känns konstigt att alla ska tillbaks till sitt nu, då vi har umgåtts så intensivt i 4 månader. Nänu ska jag gå och handla mat och sprit, ikväll är det nämligen fest. Som allltid alltså, stackars min lever. Men snart är jg i sverige och då kommer inte lika mycket att vankas mig.

Mittwoch

Ojojoj vad tiden går undan. I förrgår var vi på dagsutflykt i staden Koblenz, där Rhen och Moselfloden möts. Vi åkte linbana upp i bergen, åt färsk sparris med hollandaisesås och rieslingvin, åt asgod glass. Som livet ska vara helt enkelt! Koblenz var en väldigt vacker stad, ska lägga upp bilder såfort jag har tillgång till dator :) Det som är synd med Köln, är att det är en väldigt ful stad med få gamla hus, nästan allt böev förstört under kriget. Men älskar atmosfären här, den är nog oslagbar :) <3 Känner mig så hemma här.

Råfist

Fredags var nice, vi gjorde sallad, drack
GT och åt gummibjörnar badade i citronvodka. Vi drog ut, söp mer, men gick in för mkt i mina tankar och drog hem.
Igår var det Japantag i Düsseldorf, det bor asmkt japaner där! Kuuuul var det :D Några ur klassen skulle kolla på fotboll på kvällen, men jag kom hem och var så jävla opepp på människor, ville bara duscha och gömma mig under täcket, meN Dani kom och tryckte en öl i fisten på mig och där sprack den planen! Vi förfestade, dansade till grov shakeassmusik, målade naglarna och söp. Vi mötte upp de andra, kollade på lite Fußball (hatar sport) sen mötte vi upp Ds sköna kompisar och söööööööp så jävla hårt, dani och jag grovhånglade och alla glodde ögena ur sig! Minneslucka, vaknade upp med dunkande skalle, igår var den bästa kvällen på länge!! Wohooo nu ska vi åka till sofia och hämta gin och supa ännu mer.  puss och ett finger upp i röven.

Booze

Nu har jag druckit en grogg och dressat upp. Alles gut! Ikväll tänker jag bli full som en stampad Råfist.

Freak

Ibland gör hon mig så jävla förbannad, då hon ska hålla på och besserwissra sig. Jag vet att jag är ett freak, men du behöver inte kasta det på mig, inte gnugga in det i min hjärna. Njuter av att ha rätt, argumentera, håll käften!
Ikväll är det middag med brudarna och klassfest. Om en halvtimma måste jag torka bort tårarna och måla på en mask. Ingen jävla lust att festa alls, bara att dricka min 70cl gin och bli dyngrak, kanske ha ihjäl någon. Fuck off världen.

I vintras

Där vi går i vinternatten Så klar och så vacker ser värmen i vartannat fönster stakar och stjärnor som lyser jag går bredvid dig, men jag är så jävla ensam mitt hjärta skriker jag vill in i tryggheten, men jag vill springa och skrika, äta snö tills jag dör tills jag fryser till is inifrån somna i snön, kanske frysa ihjäl, kanske Tänker, bryr mig inte om det kommer någon med en kniv nu hugger mig i ryggen, i hjärtat, det skulle vara skönt så jag slapp tänka, så jag slapp känna bara släppa flyta iväg bland stjärnorna Vi ser två harar, som skuttar ifatt lämnar spår i snön med sina mjuka tassar De följer varandra, hoppar genom täcket. Det här är deras värld, de är fria som vi en gång var

Insta

Sökte på hashtag #ocd igår på instagram och hittade bland annat den här bilden. Riktigt obehaglig tycker jag!!! Fuckar med mig! 
@canulen heter jag på instagram om någon skull ha missat det.
Några från klassen var ute och kölschade igår, Men jag följde inte med utan stannade hemma under täcket och läste? Vad fan är det för fel på mig?
 

Snälla försvinn

Ångesten dunkar i mig, hjärtat hoppar nästan ur, vet inte vart jag ska ta vägen. Det dunkar i bröstet, finns inte tillräckligt med luft. Täcket nuddade madrassen utan lakan där det giftiga täcket (som låg mot trälådan) tidigare låg. Jag orkar inte mer, jag orkar inte duscha hela tiden, byta lakan hela tiden, ägna halva mitt liv åt rengöringsprocesser. Jag orkar inte!!!!!! Försvinn jävla psykotankar!!!!!! Lämna mig ifred!!!!! HJÄLP,

Åh vad jag vill ha

Idag har jag gått i affärer. Måste planeras en del, för då kag har provat kläder måste jag duscha sen. Tillverkningskemikalier, ni vet.
Hittat världens finaste kläder på American Apparell.. Ska gå och köpa ett par nu i veckan, behöver något nytt. 
Vore plugga egentligen, sista tentan på fredag, men inte fan går det. Då jag är här hemma grubblar jag, mina tankar är nästan bara på ett ställe. Drömmer om det. Vill till det. Får jag?
 

Thefuckswrongwithme

I lördags var det eurovisionkväll hos några i klassen, egentligen hatar jag eurovision - was only there for the boooooze!!!!
Söp och vart pepp. På ubahn mot stan fick jag ont i magen och kände bara att jag fan inte orkar vara med människor.
Igår var det bakishäng med Emilia och Danii mediapark och Aachner weyer, det var skönt. Drack en god ekologisk läsk, Bionade, och åt min favoriträtt Hallouf, en rulle med friterad halloumi och falafel från Habibi på Zülpicher straße. Yum.

Nach

Efter en groggjävel blir det väl bättre?

Düsseldorf

Igår var vi med klassen till Düsseldorf, staden bredvid Köln. Jag bodde ju där i 5 veckor för typ 3 år sedan. Kändes lite konstigt att komma tillbaka, såg platser, minnendök upp, blev nostalgisk och lite ledsen..
Det var kallt igår, vi drack Altbier, Düsseldofs öl, samt drinkar. Vi söp men det var en konstig fylla som inte riktigt tog på ngt sätt. Jag var disträ, tänkte på annat, mådde inte riktigt 100, var inte riktigt pepp. Kom hem på natten och telefonerade med J som också var packad. Folk försöker slita oss isär, sabba våran vänskap, de fattar inte att det inte går, vi är systrar.

Drachenfels

Idag åkte vi till den lilla staden Königswinter med klassen, där besteg vi berget Drachenfels och besökte ett fint slott :) Var även där år 2010 då jag var i Düsseldorf 5 veckor, men så fint så det var definitivt värt ett andra besök!
Världens godaste lunch åt jag också, reibekuchen mit lachs!
Rökt lax med typ tunna potatisbullar + lingonsylt och pepparrotskräm. Muuums! Nu ligger jag utmattad i sängen och försöker trycka undan ångesten för morgondagens föredrag.

Someone

                       someonesgonnagethurt

Slap in da face, Samhället!

Ta och läs detta!
http://www.dn.se/nyheter/varlden/autistisk-tonaring-tippas-fa-nobelpris
 

En autistisk pojke som förutspåddes att inte kunna lära sig knyta skorna - studerar nu kvantfysik och påstås ha högre intelligenskvot än Einstein!
Samhället ville att han skulle gå i särskola, men som tur var insåg pojkens mamma att han var något utöver det vanliga, och lät honom vidga sina intressen!
 
Samhället vill pressa in alla med en psykisk sjukdomsdiagnos i en ram - men det går inte! Det bästa sättet att ge igen på de som sagt att du inte kan bli något - är att lyckas!

Graues Licht

Presentationen gick väl hyfsat, skönt att ha den överstökad. Idag är det grått och regnigt. Enligt min väderapp ska det bli skitväder här så långt appen når. Pizz. Drömde inatt att Williams trumset var här och att jag skulle behöva frakta det hem till Sverige! Ångest! 
Jag älskar Köln, skulle vilja stanna här, skulle vilja plocka med några av er här hemma för jag vill inte vara utan er mer... Längtar tills jag får krama om er!
 

Ush

Snart ska jag till skolan, redovisning. Ush. Även om jag skaprata om Gesundes Essen (nyttig mat), som jag tycker är roligt, känns det skitjobbigt.. Var även tvungen att skriva om redovisningspappret för 3:e gången igår pga att det blev förgiftat. AHÅL!

Helgen. Wochenende.

 
I fredags var jag och ett gäng brudar och käkade tapas på Rudolfplatz. 
Osten jag åt var god, det andra var sådär. En tjock otrevlig servitris stal mitt och Marias fikon, hon började plocka bort innan vi hade ätit klart, kuksug!
Senare drog vi vidare, söp, men sen vart alla opepp (utom jag såklart) så då deog vi hem..
Igår gick jag och D på långprommis, hon visade mig kölns största bordell samt ett ascoolt klubbområde, Odonien, där det var massa konstverk av skrot, industri utav bara helvete! Precis det där man vill bo i Tyskland för. 
På kvällen kom Emilia hit, vi drack öl och drog sen ut på ngt rockställe, sen gick vi vidare till Blueshell där det var Gothic/Darkwavekväll. Hade mycket kul :)

Johnny Trouble

I torsdags var jag och D på stan, det var okända fläckar som antastade mig. En på en hängselförpackning, en på en bok, Dani tog på förpackningen, sen nuddade hon mig och min väska så jag var tvungen att obsessa då jag kom hem, fitta också.
Kom in i nåt jävla ångestmode och min hjärna kändes cp. Det var rockabillyafton på Blueshell så "ryckte upp mig", åt, drack chaite och gick och köpte tonic och drack av danis gin. Det hjälpte.. Hade lite hjärtklappning på ubahnen med min kölsch men sket i det! Mötte upp Emilia och Sofia och vi gick till Blueshell. Bandet hette Johnny Trouble och var väldigt bra, och även snygga ^^
Efteråt söp vi med bandet, festade till typ 4 sen åkte jag hem och lagade polenta som vanligt! Muuuuuuumsszzz!

Auf gar kein, Mann

Hann inte göra min redovisning på lektionen i tisdags, hatar då man har ställt in sig på ngt och så blir det ej av! Det är psykiskt krävande, tar mycket plats.
På onsdag skulle jag ha en redovisning i kommunikation men hade ångest så gick inte. Läraren mailade idag och frågade varför jag inte kom, sa att jag hade problem med ångest, frågade om jag fick göra en examination med henne på skype/ telefon istället.. Får se vad hon svarar, hoppas!

Tåg

Varmt, fint, sommar. Imorgon ska jag hålla en presentation över nyttig mat. Oroar mig, hatar att stå där framme med allas blickar på mig..
Har nyss telefonerat med Hannah, "Såna där slampor som bara kastar upp fittan på bordet", är mitt favoritcitat från konversationen. Saknar Hannah.

Solen skiner

Remember when you were young, you shone like the sun.
Shine on you crazy diamond.
Now there's a look in your eyes, like black holes in the sky.
Shine on you crazy diamond.
You were caught on the crossfire of childhood and stardom,
blown on the steel breeze.
Come on you target for faraway laughter,
come on you stranger, you legend, you martyr, and shine!
You reached for the secret too soon, you cried for the moon.
Shine on you crazy diamond.
Threatened by shadows at night, and exposed in the light.
Shine on you crazy diamond.
Well you wore out your welcome with random precision,
rode on the steel breeze.
Come on you raver, you seer of visions,
come on you painter, you piper, you prisoner, and shine!
 

Stilla

Igår låg jag i sängen hela dagen, åt choklad, grät och pratade med J.
Ikväll, har vi grillat. Det var gott och kul och så men jag känner mig sä jävla borta. Stilla och tom och samtidigt överfull av känslor och tankar. Come save me.

Vila i Frid

Har precis fått veta att fina mjuka Karl inte finns längre. Han hade fått en jätteknöl i magen som gjorde att han inte kunde gå mer, så han var tvungen att avlivas :(
Är så ledsen, min fina Karl. Ledsen att jag inte fick se dig en sista gång. 
Karl var den tamaste av våra tre hamsterbröder. Vi fruktade att han var sjuk när han var liten eftersom han hade en karl fläck på magen, därav namnet Karl. Men han var pigg och go, nyfikna lilla hamstern. Vi skaffade en egen bur åt honom då han kom i bråk med sina bröder. Vissa har kanske svårt att förstå hur mycket man kan fästa sig vid något så litet, men dom är individer precis som vi. Jag älskar dig Karl, kommer aldrig att glömma dig och jag hoppas du har det fint uppe i hinlen med farmor, farfar, Polly, Bella, Knut, Ingvar, Maurice och Zelda Guldboll. Och att det finns många fina gröna blommiga ängar till dig som du kan springa på, och att hela himlen är en stor buffé för dig. Vila i Frid min Älskade Mjukpjäs <3

Picnic

Igår picnicade vi i Volksgarten. Mys men jag var liksom off, vet ej varför!
Man ser en massa fina vovvar i parkerna här, och så kom det änder! Älskar djur!!!!!

Walpurgisnacht

I förrgår var det ju Walpurgisnacht, valborgsmässoafton. Älska WALPURGIS!!!
Vi söp hemma hos Gustav i
klassen till typ 12-1 sen då vi skulle ut blev jag less och pallade inte människor, så åkte hem... Har fan festat 3 dagar den här veckan, men det är ju bara nu... ^^
 
Det är en tradition här att män ska slita upp en björk och sätta utanför dörren på den de har kär, så att hon/han får en överraskning på morra!
Gulligt! (Nej, jag fick inget träd ;)
RSS 2.0