Dr. M!

Igår påväg från universitetet hittade vi en urmysig liten secondhandaffär!
Där såg jag ett par rutiga dr. Martens.. Låg och tänkte på dom igårkväll så idag gick jag dit och köpte dom! :) Så glad.

Vin

Älskar vin. Cant explane me luv for it. Igår bjöd Dani på världens godaste paj. Kaosade ej på kvällen, åt Falafel. Funderar på att införskaffa en dildo i trä. My hormones need 1.

BIO! Eko!!!

Dani & jag var och shoppade på Aldi! Asbra affär, billligt!!!! Här är våran freaky fanatic BIOkundvagn ;)

Inhalieren

Här inhaleras det friskt! När andningsvägarna är igentäppta är det ypperligt att ta ca 3 droppar eterisk (100% naturlig måste den vara!) pepparmintsolja och hälla på hett vatten. Ta en handduk över huvudet och INHALERA genom både näsa och mun ;)
Hjälper till att lösa upp slemmet!

Ikväll blir det "Electro Swing night" med 20'talstema och Absinthbar :D

Malzmühle

 Ikväll har vi varit ett stort gäng från klassen och druckit Kölsch, som är öl från Köln.
Det finns flera olika bryggerier och ikväll var vi på "Malzmühle" vid Heumarkt. Riktigt gott och trevligt :) Mysigt genuint och gemytligt ställe!
 

Förutom att inta alkoholhaltiges getränk åt jag Äädäppelzupp, som är potatissoppa :) Mycket göttans!
Puss godnatt från Lullness

Trosoholic

En sak som jag tycker är fruktansvärt rolig att inhandla, är trosor!
SÄRSKILT på REA.
 
Accessorize brukar alltid ha sjukt snygga underkläder, men som typ kostar runt 100 SEK per del, så det är inget man direkt känner att man kan gå lös på!
 
Dock har Accessorize haft en sjukt bra rea nu efter nyår, och där kan man fynda ordentligt! Har redan gått lös på deras rea i Stockholm, och här i Köln hittade jag ännumera, jättesnygga trosor för endast 23 kronor styck.
 
GeFäLLT MIR! (Gillar)
 

Bohnentopf

Idag har jag lagat någon typ av Bohnentopf - Böngryta.
Det vart göttans!
Det jobbiga med linser, bönor, ärter osv. är att de flesta måste blötläggas i x antal timmar innan de kokas!
Grytan gjorde jag med kidneybönor, som skall blötläggas i ca 12 timmar innan man kokar dom.
Man kan ju alltid köpa färdiga bönor på burk, men det är mycket billigare att blötlägga och tillreda sina egna!
 
Så, man behöver bara;
Kidneybönor
Krossade tomater
Chilisås
Fransk örtblandning
Paprikapulver
Salt
Morötter
Rödlök
Grönsaksbuljong
 
Koka bönorna tills de blir mjuka, ca 1 timme. Tillsätt sedan allt annat och låt det puttra någon halvtimma.
Servera med ris & gröna oliver!
 
Det är bara att blanda ihop allting och äta, riktigt gott faktiskt! Vet inte riktigt hur mycket av allt jag hade, ni får liksom jag gå på känsla ;)
Är inte så mycket för det där med att räkna och gå efter måttsatser, det får man göra som man vill. Tycker liksom det förstör matlagningen om man blandar in matematik!

Good influence

Jag är en jättebra influens. I veckan i köket upptäckte jag några hemska små glasflasksampuller med neongrönt innehåll. Dessa visade sig vara vaniljarom som man har i bakverk! Jag sa åt Dani att den där jävla skiten måste hon slänga iväg, det är bara syntetiskt skit alltihopa.
Nu har hon kastat sina syntetsmaksättningsmedel samt sina hudvårdsprodukter sen jag, aka "BIOFREAK" flyttade in. Idag var vi på ekoaffär och hon köpte olivtvål efter mina rekommendationer.
Hon sa att första gången hon såg min olivtvål i badrummet tänkte hon "woow, shes really crazy, really really crazy".
Nu är hon crazy too, hon har slängt sina cigg och köpt ekologiskt te med ingefära och citron.
 
Hoppas, gott folk, att ni inte använder VANILJSOCKER eller aromampuller då ni bakar, VANILJSOCKER ÄR SYNTETISKT.
Jag föreslår att ni köper ekologiskt vaniljpulver. Jag brukar använda ett från COOP, en liten glasburk innehållande ekologiskt bourbonvaniljpulver. Visst är det dyrare med äkta vanilj, men......
 
- Det är mycket mer hälsosamt!
 
- Det smakar LJUVLIGT, mycket finare smak än syntetvanilj!
 
- Det är mycket mer koncentrerat, så det blir inte så mycket dyrare i längden eftersom man bara behöver cirka 1/3 så mycket som om man använde vaniljsocker.
 
 

Ursprung: OKÄNT

Det är en hemsk obehaglig trälåda på mitt rum, det är någon gammal fraktlåda av nåt slag. Mina hjärnspöken kommer med alla möjliga giftiga och cancerframkallande förslag på vad som kan tänkas ha legat i lådan.
Jag undviker lådan.
 Men. Under karnevalen då vi festade här blev lådan ett bord, som drogs över golvet. Inte på mitt initiativ såklart, it just happened.
Nu är hela mitt golv giftigt. Jag som tyckte att det var så skönt att kunna gå barfota på golvet här, nu kan jag inte det.
Orkar inte.

How can you be that drunk and still be so adorable?

Dani sa att ingen som har bott i den här lägenheten har varit normal, haha.. Efter en varsin öl började vi prata djupare. Dani berättade att hon har borderline, och har varit "in a place for crazy people" faktiskt känns det skönt! Därför kunde även jag berätta om mina problem, känns jättebra faktiskt.

Det är som att psychopeople dras till varandra på något sätt, "its the flow" sa Dani. Jag tycker det är skönt att umgås med bokstavsbarn och psychos, känner mig inte dömd då. Och som johanna säger; "En liten diagnos förgyller alltid personligheten" ;).

Senare var det fest. Liksom alltid fick jag höra att jag var högljudd, men till skillnad från alla svenska pussys så tyckte dom inte att det gjorde nåt! "How can u be that drunk n still so adorable?" Det är nog det finaste nån har sagt till mig! Hahaha.

Flatmate

Gud vad jag känner mig lyckligt lottad som har hamnat i ett sånt bra WG (wohnungsgemeinschaft- man delar lägenhet:).
Dani och jag har suttit och snackat i flera timmar nu, hon är så rolig :) Imorgon ska hon ta med mig på inflyttningsfest hos sin kompis, och jag ska även ta med några av mina Swedische freundin´s!
Dani vill känna sig som en PIMP som kommer där med 4-5 svenska bitches.
Tänk att vi svenskar är så uppskattade utomlands? Tur att vi är kända för att vara snygga och inte fula!
Dock sa Dani, att tyskar tror inte att svenskar dricker så mycket alkohol. Fy vilket ljug! Svenskar är ju svinigast av alla.
 
Hon sa även att hon i början trodde att jag var en såndär oskyldig tjej som inte drack. Då jag köpte jordgubbsvin första kvällen tänkte hon att jag var en "girlygirl", så hon vart shockad då hon såg mig hinka öl! Hahaha, jag älskar då folk blir förvånade, älskar att göra folk snopna.
Det är en bra egenskap tycker jag, att ha ett oskyldigt yttre.. MOAHAHAHAHAHA...
Dani sa att hon alltid är den som är fullast, jag sa att jag också alltid är det. Känns skönt att ha funnit en vän.
 
 
 
 
 
 
 
 

Alla stjärtans dag

Alla hjärtanskvällen firade jag själv i sägen genom att svulla godis från karnevalen samt läsa "Mig äger ingen". Vi hade två nya lektioner igår, Landeskunde samt Litteratur. Landeskundeläraren heter Agnes Hammer. Hammer är typ slang för "cool", "häftig" har Dani lärt mig. Litteraturläraren ser ut som en blandning av Damon i Vampire Diaries och Boxer-Robert! Haha :) Han har bott i Tyskland i 4 år och pratar flytande, han bröt tillochmed på tyska när han pratade svenska! Coolt! Skulle verkligen vilja lära mig flytande tyska.. I litteraturen börjar vi med inget mindre än att läsa KAFKA. Ja, på tyska.

Passar mig inte

Följande gefällt mir nicht, faller mig ej i smaken, passar mig ej.
 
SÄNKA MUSIKEN
TONA NER PROFILEN
✂ DRICKA MINDRE
✂ TÄNKA PÅ REFRÄNGEN

Ååååååh!!!!!

Har köpt ett tyskt simkort som vägrar att fungera!!!! Blir så jävla frustrerad, dunkar i fittan av aggression!!!!! FUNKA!!!!!!!!!!!!!! As As As As As As Aaaaas

Pisshora

Jaja. En positiv sak också då, är att det finns jävest mycket ekologiskt här i Tyskland!!! Pluralis affärer som bara säljer eko!

Karneval!

Nu är karnevalen slut, har varit så jävla kul! Fest hela jävla tiden, passar mig superbt.
Ölen här är jättegod, jag har tillochmed kunnat dricka både öl och vin under samma kväll UTAN ATT SPY! Har inte ens blivit så bakis!
Som vanligt är jag dock fullast... Varför är jag jämt fullast?
 
Igår var det sista karnevaldagen, men jag var askonstig. Jag kände på förfesten hur jag började snea ut och bli disträ, så jag åkte hem och sov... Grät på tunnelbanan och lyssnade på Lykke Li.. Mådde bara piss. Menmen, flera bra kvällar och en dålig är ju bättre än tvärtom.
Inte tänka bakåt, bara tänka framåt. Inte älta. Ok?

Godmorgon

Godmorgon mina vänner! Här vaknar man upp till en grå och regnig dag, vilket har hänt varenda morgon sedan jag kom! Tur att jag gillar regn.
Förresten, ni som undrade varför jag ville dra till Tyskland av alla ställen, kan ju takea a look at this picture! ;)

Nejdå. Klart att jag inte drar hit pga billig Campari på Lidl. Jag gillar språket fattar ni väl :) Nänu ska jag dricka upp mitt pressokaffe och bevägna mot skolan . TscüSs!

Ausblick

Kul igår att åka på besök till Miamar där några av svenskarna bor! Där delar dom rum 3 & 3. Är glad att jag bor här faktiskt, och får ha min egen privata sfär. Det är en helt annan sak att dela rum med några, kommer gå varandra på nerverna! Tror dessutom att folk skulle störa sig på mig eftersom jag tenderar att vara en slarver...
Älskar mitt fina rum, har ett stort fönster från golv till tak, där jag kan sitta på en puff på det gamla trägolvet och blicka ut över bakgården.

Bin jetzt hier

Kom fram igår. Flög, ensam för första gången. Det gick bra, lyssnade på Snoop Doggydogg och åt brajmacka.
En av tjejerna jag bor med kom och mötte mig. Jag bor så JÄVLA bra, typ mitt i stan, världens finaste rum, gammalt knarrigt trägolv, ljust och högt i tak.
En av kvinnorna jag bor med är gallerist, hon har gjort hela hallen till ett kollage. Känner mig hemma här, atmosfären i lägenheten tilltalar mig.
Idag har Dani visat mig runt i staden, vi gick på Bioladen, EKOLOGISK AFFÄR! Det var så jävla kul, ALLT har dom :D Och, det är billigare än i Sverige!
 
Ikväll ska jag nog knäcka mitt bubbliga jordgubbsvin, och gå ut med några från nya klassen. Hoppas det blir gemütlich och att jag kan "ta det lugnt" som det brukar kallas.
 
Puss.
 

Finaste mormor

Min finaste mormor ligger på sjukhus. Hon kan inte andas, orkar knappt prata.
Det gör ont i mig att se henne så! Hon är så fin och stark, har alltid brytt sig om alla andra mer än sig själv. Tillochmed nu gör hon det, fast hon knappt orkar prata. Jag klarar inte av att se henne så, det gör så ont.
Min fina mormor, jag hoppas att de kan hjälpa henne. Morfar säger att hon har orkat såpass länge för att hon har sina barn och barnbarn, hon har någonting hon tycker är värt att leva för. Men vi vet inte hur länge hon kommer orka kämpa. Fina mormor.
 
Igår var en deppdag. Dels för mormor. Dels för, ja jag vet inte. Jag har för mycket känslor. Things are getting in the way. Kanske kommer det gå över.. Ligga på is ett tag, fucking hope so.
Jag är glad att det är sol idag, för idag flyttar jag till Tyskland. Jag känner mig melankolisk, ledsen. Kommer sakna mina fina vänner och min familj så jävla mycket, jag älskar er!
Men jag tror det är bra för mig att åka iväg.
Reda mig själv, få perspektiv.

 
Mitt mysiga röda rum. Gonna miss.
RSS 2.0