Crazy bitches

Upp och ner, så det kan gå. När man kör och ändå inte kraschar, när man inte dör och inte riktigt lever.
Jag lever då jag är med jackson. I frefags nach der Arbeit åkte jag till J, vi drack 2 flaskor bubbelrosé ur vackra Kosta Boda champagneglas och åt pasta limone. Gjorde oss iordnig och förfestade med pappa på telefon.
Drog ut och kaosade med diverse tvivelaktiga karaktärer, och för J slutade kvällen med en bruten fot. Själv tappade jag sl-kortet för andra gången på 2 veckor. Åkte barfota, glad och tärd. Kaoset dras till oss!

Its better?

It is better to burn out than to fade away.
Så är det nu.
Vet ni vad livet är för kort för?
Att vänta.
Att vela.
Att tveka.

Nu kör jag järnet in i bergväggen, för det värsta som finns är att vara mellan levande och död.

Fjädrarna är tunga nu

Den där fjäderlätta levnadslusten jag kände igår är så jävla borta, jag är så jävla borta. Känner mig väck i huvudet. Vill må som en fjäder, kvittra och fladdra runt på ängar utan att känna den där bollen i bröstet. Vill vara fri.

Midsommar å så

Fyfan vad roligt jag hade på midsommar! Så otroligt trivsamt.
Vännerna kom över till mig, vi grillade, åt och drack.
Pratade om sådant som faller oss i smaken, dvs. Kuk, sketa, anus samt bajs och knark.
Fan vad jag älskar mina vänner, ni är så underbara, och så jävla snygga! Vill pulla er i sketan allihopa!
 
Igår morse vaknade jag och var fortfarande aspackad, vilken jävla jackpot! Den Utvalde, som inte vaknade bakis, utan full.
Kaffe på altanen, mer musik. Mitt psyke är på topp! Älskar er. 
 
 

Ajvide Lindqvist

Håller på med 'Låt de gamla drömmarna dö', en novellsamling av John Ajvide Lindqvist. Han är min favoritförfattare, han har verkligen något speciellt som jag inte har hittat hos någon annan författare. Han inspirerar mig något otroligt. Kanske borde jag skriva en bok.

Sexy time!

Med och tävlar om sexprylar på Summers blogg! Var med ni också! http://www.summerglamourmodell.se/2013/06/15/tavling/
 
Denna blogg följer jag dagligen, mycket underhållande :)

Hopplösheten

 
Det känns som att den har kommit tillbaka, den där hopplösheten jag brukade känna
Den gnagande, genomträngande
Orkeslösheten också,
känslan om att man försöker, man vore försöka lite till, men ser ingen mening med det
orkar inte riktigt
 
för det lönar sig säkert ändå inte
det är lika bra att sitta här
 
kanske ruttna
sova

Igår och så

Igår trodde jag att domen skulle komma, men det gjorde den icke. Den kommer nästa måndag.
Då får vi se vilken karriär man skall rikta in sig på.
 
Jag och Jackman var nyktra igår, drack inte en droppe. Hon bjöd på japansk mat, vi låg i sängen och näckade och pratade om bajs och sex, som vanligt.
Mjukade med Amos och gick regnpromenad.
 

Musik som får hjärtat att BOUNCEA

Älskar musik som får hjärtat att BOUNCEA.

Har hittat en nytt psykedeliskt/dubstep-artist, eller hur man nu ska beskriva det, "SUKH KNIGHT".
Typ lyssnat på detta konstant i 3 dagar. Jävlans säger jag.

Psyksammanträde

Pratat med min psykolog på Ångestenheten idag, till hösten ska jag börja en intensivbehandling mot OCD´n, typ 6 timmar i veckan.
Ser fram emot detta.
 
En gång i veckan träffas man med andra OCD:are och har gruppsammanträde, och en gång i veckan träffas man enskilt med sin psykolog. Den här jävla skiten ska bort nu, den ska väck! Så jävla bort ska den, jag vill kunna göra vad jag vill med mitt liv utan att den här jävla OCD-fittan ska komma ivägen HELA TIDEN!
FATTAR DU DET OCD:n, DET ÄR JAG - INTE DU - SOM BESTÄMMER!!!! SKIT PÅ DIG!
 

How it feeels to be home

Känns bra att vara hemma. Fina brorsan har tagit studenten, så stolt över honom! Skönt att sova i min egna mjuka säng (även om jag har fått ryggskott sen jag lyfte väskan på hemresan).
Har varit hundvakt åt världens finaste hund Amos, träffat världens finaste vänner som jag saknat så mycket.
 
I förrgår var min älskade vän Johanna här, vi grillade och satt och kranade vitt vin från en box kvar från Ws studentmottagning. Vi vart fulla, gungade, pratade om allt mellan himmel och jord. Var så skönt att träffa min älskling igen, har saknat henne så mycket!
 
Igår var jag i stan, satt i rålis och myste med Fanny och GC, sen satt vi på en uteservering och drack bärs. Precis så sommaren ska vara.
 
 

Oaoaaa

Ursäkta mina vänner för dålig uppdatering, har haft fullt upp de här dagarna hemma!
Känns otroligt skönt att vara hemma faktiskt, sova i min egna säng. Äta frukost vid dammen i trädgården, höra pappas dåliga skämt, dampa med William.. Igår hittade jag min dagbok som jag skrev i innan jag åkte, samt en sagochokladask med lite bensodiazepiner och en hjärtpepparkaksform.
Imorgon tar W studenten, ska bli kul!!! Då får man träffa släkten, och Albin kommer!! Honom har jag inte träffat på evigheter :)
 
Bilder från de sista dagarna i Köln samt flygningen och så!
 Vart jävust gla å förvånad över att mjölken på planet var ekologisk!!!! :)

Letzte Remmidemmi mit der Schwedinnen

Igår söp vi till igen. Förfest hos mig, sen drog vi till nån klubb som hette Cent club vid zülpicher. Fjortisklubb utav bara h-vete, kändes som att jag var i Sverige. Brudarna kastade kränkande blickar. Det som var bra med klubben var att alla drinkar kostade 3 Euro, ett pris som passar mig utmärkt.
På toaletten då jag sminkade mig målade jag 'tårar' med eyelinern under ögonen, så som jag aöltid hade förut, men inte har haft på typ 3 år. För att skärma av mig från klubbdjortisarna ytterligare. Frida och jag gick till Stiefel där en jättesöt bartender bjöd oss på en stor drink. Hans kollega kom och frågade oss varför 'han brukar aldrig göra det'.
Jag och F: Wir kommen aus Schweden

Om onsdag

Träffades hos Frida, söp järnet och spelade ett tyskt barnspel som var misstänkt likt en viss symbol..
Gick ut och söp ännu mer, på Stereo Wonderland. Träffade en karl som föreslog att vi skulle gå och knulla vid järnvägen, men jag ville hellre dricka öl.
Mittöver gatan ligger Blueshell, fick syn på en massa svartklädda människor som stod därutanför och rökte. Tidigare på dagen hade jag fått ett meddelande av en karl som jag träffade då jag och emilia var ute, han sa att det var kravalll på blueshell på kvällen. Fick veta att det var The Cure-party och var såklart tvungen att dra dit! Alla var svartklädda, jag var klädd i orange kjol och röd tröja samt skor med jordgubbar. Karln, som för övrigt heter Oliver, fick tyvärr syn på mig direkt och frågade om jag hade fått hans pluraliga meddelanden. Ja, sa jag, men jag är inte ute eftet något, inga män fattar vinken, sa jag. Gick iväg och satte mig och hade snart ytterligare två män hängandes över mig, varav en såg ut som en opålitlig pajas.  Blev snart less på klientelet och gick tillbaka till stereo där jag kravallade och flippade järnet. Hem kl 06.00.
RSS 2.0