Ekologiskt puder?

Jag använder mig numera enbart av ekologiska sminkprodukter.
Min mascara och eyeliner är av märket Logona. Av detta märke är även min läppstiftspenna, i färgen rubinrot.

Nu är jag på jakt efter ett ekologiskt naturligt puder som inte innehåller en massa skit.
Har letat runt, och det finns en massa puder som påstås ska vara ekologiska, men de innehåller titaniumdioxid, talk och allt möjligt cancerframkallande och nervsystemsstörande.

TILLVERKA PUDER?

Duvstedt

On me way to work again!
Idag på lunchrasten tänkte jag shoppa alkoholhaltiga drycker samt troligen något desinficeringsmaterial. Allt detta för valborg, som skall firas i Uppsala med vänner. Ser mycket fram emot detta!
En sak jag tycker är jobbig är att försöka planera hur mycket alkohol man ska ha, för att hålla en bra nivve hela kvällen. Ett ständigt jävla problem'

Pissed

Städaren kom förbi mitt rum, jag reste mig från stolen så att han skulle komma åt bättre. Och vad gör han? Han tar med sina STÄDHANDSKAR och skjuter undan min kontorsstol. Han tar inte på själva stolen utan på insidan av min kofta som jag har hängt av mig på stolen! SÅÅÅ jävla äckligt, nu är den koftan smutsig och måste slängas i tvätten, som att jag inte har nog med tvätt som det är!

Jobb 2

Nu är jag påväg mot det andra jobbet, på en vårdmottagning dit det även kommer akutfall. Visste inte det om akutfallen innan jag började. Men måste jobba, måste kämpa. Handspritspumpen jag har på mitt rum används flitigt. Jag är inte rädd för att smittas av en vanlig förkylning, nej, jag är rädd att det ska komma någon med EHEC eller liknande i princip obotlig smittsam sjukdom. Jag ska fortsätta kämpa!

8 percent

Hello, bloggen.
Nu är det söndag kväll och jag ligger i sängen och är lite avslagen av nån slags förkylning. Bäst jag blir frisk för jag har jobb all week!
Och då jag tänkte skriva om min OCD i denna blogg kanske jag ska passa på att ta upp hur den påverkar mig i mina arbeten, vilket är ganska mycket.
På mina jobb sitter jag bland annat i kassan. Jag tar emot pengar, och det är väldigt smutsigt tycker jag. På mitt ena jobb som inte är inom vården var det först inget problem, jag kunde ta på pengarna sen t.ex. ta på min mobil/ fixa med håret. Tills den dagen jag fann en peng med EN BLODFLÄCK i växelkassan. Jag fick panik. Tvättade händerna, desinficerade dom, kunde inte använda jackan jag hade haft på mig på flera månader.

En annan gång stod jag i kassan med 2 kollegor, varav den ena tog emot en sedel av en kund som hon sa var "kladdig".

Jag frågade vad det var på den, blod, trodde hon. Men hon och den andra tjejen jag jobbade med brydde sig inte om blodet, den ena satte sig ner några minuter senare och började BITA PÅ NAGLARNA, TÄNK OM HON HADE BLOD PÅ HÄNDERNA? Mina hjärnspöken börjar skrika HIV, Hepatit och blodsjukdomar.

Så det jobbet är så att säga kontaminerat, jag kommer dit och undviker att ta i mitt hår, i min mobil etc, enda tills passet slutar och jag kan tvätta händerna noga. Extremt jobbigt då det typ klias i ansiktet eller jag är sugen på en liten karra...

Salata

Tror jag halkat in i en salladsperiod. Sallad är den enda mat jag är sugen på! Ikväll blir det sallad med ris, morot, keso, tomat och oliver. En enkel sallad att slänga ihop!
I fjällen gjorde mamma och jag en jättegod sallad innehållande rökt lax, blandsallad, solrosskott, tomater, oliver, avocado, fetaost och så kan man om man vill lägga till lite pasta! Det är denna sallad ni ser på bilden!
Snart kommer J, ikväll blir det tungt! :D

Snow, hey oh!

Det är så himla välbehövligt att vara i fjällen, vi har åkt skidor och hurtat varenda dag. Kroppen jublar över detta! Ska verkligen försöka börja motionera då jag kommer hem. Funderar på jogga, cykla eller kanske ska man ta och köpa ett par rullskridskor? Det minsta jag kan göra är att börja promenera. Vill ha en sund livsstil, med inslag av fest och socker.

Fjälla

Jag och mamma är påväg norröver, vi ska ha en fjällvistelse. Packningen består bland annat av skidor och 3 flaskor vin, mumz! Vi ska vara lite hälsosamma, samt mysa. Har inte vart norröver på länge!

PåSkägg

Påsk, påskägg. Har meddelat mamma att jag ej vill ha något påskägg denna påsk, eftersom godis innehåller så mycket skit. Nu då jag sitter här med mitt värkande huvud känner jag dock att jag ångrar detta lite. Hade vart gott med rosa syntetbananer som ger sår på tungan, och lite lakritsfiskar och färgglada mintkulor.. Imorgon ska jag och hun in till staden och bli bjudna på hotellfrukost, för hans pappa är här över helgen. Jag älskar hotelkfrukost!

HAT

Jag hatar SL! Vill spy på SL, vill bita av någons finger och pressa upp i dennes anus. Jag är så jäääävla ARG. Hun sa att en av idioterna som deltog i gruppvåldtäkten i Mariannelund har släppts. Ni vet dom där asylsökande äcklena som drog med en tjej till flyktingförläggningen och gruppvåldtagit henne. Blir så arg, vad jag anser att man ska göra med gärningsmännen är: Klippa av deras penisar bit för bit, och sedan trycka upp bitarna i deras anus. Sedan då penisarna är borta från kräken ska dom utvisas till sina hemländer och där genomgå livstidslånga fängelsestraff med tortyr. Men i Sverige är man ju rasist om man vill utvisa en grov brottsling av icke svenskt ursprung. Tack för mig.

Tåg

Det är så äckligt med okända fläckar! Det kan vara vad fan som helst, ibland får jag gå igenom hela tåget för att hitta en tillräckligt ren plats. Ibland kan det även vara oroande med jätterena platser, det kanske precis har rengjorts efter att någon har spytt där?
Kommer ihåg då jsg var yngre och jag och mina kompisar brukade sitta på GOLVET då det inte fanns några rena säten, så jävla äckligt! Men jag kan sakna henne ibland, gamla modiga mig.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3384451/images/2012/pic_194102459.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3384451/images/2012/pic_194102459.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3384451/images/2012/pic_197056699.jpg" class="image">

RSS 2.0