Vinblad

I slutet av Augusti skördade jag vinblad från vindruvsplantan i trädgården.
Vinblad går utmärkt att frysa in, sedan är det bara att ta fram ur frysen närhelst man behagar och rulla några vinbladsdolmar. Ich liebe vinbladsdolmar!!!
 
1. Plocka lagom stora blad
2. Koka upp vatten med lite salt i och förväll bladen i 1 min.
3. Sila av
4. Låt svalna och frys in i små högar.
 
 
 
 
 
 

Busy

 
Nu har jag inte bloggat på länge.
Vad har jag gjort?
- Börjat på uni igen, på kriminologi.
- Vart på massa ocdträffar.
- Blivit upprörd över att det är lagligt med våldtäkt
- Supit, rökt och bitits.
 
Det är änsålänge kul att plugga. Kursen är rolig.
 
Behandlingen går sådär, extremt påfrestande såklart. Måste umgås med Mr. Muscle och YES!
 
Men nuni, är jag uppe i norrlands friska fjälluft. Plockat lingon.
 
RSS 2.0