Schnellzug

Var hos psyklogen i förrgår, hon tyckte att jag skulle platsa perfekt i ett speciellt OCDbehandlingsprogram som dom har. Då träffas man i grupp tillsammans med
andra OCD:are en gång i veckan, och en gång i veckan träffas man själv med psykologen. Jag ska börja på det till hösten, om inte tvånget har trollats bort tills dess... Dock tar det typ 8h/ vecka så frågan är hur det går att pussla ihop med jobb/studier?

V-ås

Nu sitter jag på tåget, som strax skall avgå till Västerås. Där är det upprop och intro för Tyskakursen, så får träffa kursdeltagarna snart!!! Hoppas det är trivsamma individer!!!

Uppsala

Det var mycket trivsamt att hälsa på HannaH, vi drack vin och snackade skit. Det är så det ska vara.

HannaH

HANNAH FÖR x ANTAL ÅR SEDAN I MIN MÖSSA
 
Ikväll efter jobbet ska jag åka och hälsa på ingen mindre än HANNAH i uppsala, detta har vi planerat länge! Vi ska sitta i hennes mysiga lilla lägenhet och pimpla. Looking4ward2!

Rasist


Idag blev jag kallad rasist. Det kom en svart man till vårdcentralen, han hade ett läkarbesök.
- Det blir 200 kronor. Sa jag.
- Vaah! Jag tänker inte betala! Sa mannen.
- Om du inte betalar får du inte träffa läkaren, sa jag.
Då började han skrika och kalla mig rasist!!!?? Vad fan är det?
Så lätt att ta till! Så ful stil.

Headache

Har ont i huvudet, det smärtade till jättemycket igårkväll. Jag hatar då det gör ont i huvvet, då tror jag att jag har hjärntumör. Dessutom kände jag mig domnad i huvudet i lördags. Hoppas att det inte är hjärntumör.
 
Var och packade i näckrosen igår, eller aah, vräkte ner kläder i två svarta sopsäckar. Nästa vecka måste jag dit och tvätta. Damn! Det är asmycket jag måste hinna innan Tyskland.
 
Snart är det kanske helg igen, jag hoppas det. Förra helgen söp vi, jag och jack vart INTE FÖR FULLA! Därför tycker jack att vi förtjänar en storfylla kommande helg!
Jag känner för att gå ut på mördarturné och döda våldtäktsmän och djurmisshandlare.
 

De mjuka pjäserna?

Ni kanske undrar var de 2 mjuka pjäserna, Karl, Julian och Joshua, ska ta vägen då jag flyr min kos till Tyskland?
De ska flytta med sin pappa Persikan till Sundsvall :) Jag kommer sakna dom så mycket.. De är som mina bebisar, jag älskar deras mjuka duniga pälsar och deras små ministjärtar med den gulliga pluttsvansen.
Jag blir glad då jag ser dom äta, som en riktig jävla mamma!
Jag hoppas att dom fortfarande är i livet då jag kommer tillbaka..
 

Berner

Fredag, IGEN! Fredag varannan dag ju. Skönt med helg, då brukar jag spatsera med berny!
I helgen som var, var jag och V ute och promenerade med fina Berner, gud vad jag älskar dom mjuka nallebjörnarna! Jag blir så lugn av dom, like balm for the soul!
Vi gick på en mörk ödslig skogsväg, men då man går med Berner behöver man inte vara rädd! Önskar att jag hade en egen, då skulle jag gå mörka skogspromenader på ödsliga vägar HELA TIDEN. Springa i skogen och busa och leka.
Nu går det inte, jag måste ut och resa först. Men sen, sen, SKA JAG HA EN BERNER <3
 


 
 

SÅ JÄVLANS METAL

Getaway Rock!!! SYSTEM OF A DOWN KOMMER DIT! Det var ungefär 2 år sedan jag såg dom nu, men jag vill verkligen se dom igen, så jävla underbart SJUKT bra är dom! DESSUTOM KOMMER LAMB OF GOD som jag har velat se aslänge!!!!!!! PEPP. Måste boka snart! Kul att ha saker att se fram emot :)  Jag skulle vilja åka bil dit, skulle vara nice så man slapp bära en massa packning och trängas på tåg eller buss. Jag har vänner med körkort men jag tror inte jag har en vän med bil. Kan ingen vän ha bil? Har du bil och vill bli min kompis, hör av dig!
 
 
 

Toasitsörhängen

Morgonen startade med ett besök på akuten, vaknade nämligen med smärta i högre nedre delen av buken, vilket jag misstänkte kunde vara blindtarmen. På akuten kunde de inte hitta något, men det gjorde asont då läkaren klämde på magen där blindis sitter. Han sa att det mycket väl kan vara blindis, men då kommer det bli värre. Blir det värre får jag återkomma.
Tänk om blindis får ett utbrott så att jag måste opereras i Tyskland?
 
Efter akuten åkte jag iallafall och jobbade, för att skingra tankarna.
Efter jobbet möttes jag och Mani upp på stan, vi drog först en lov på staden, sedan drog vi till Arigato och åt sushi!
FYHELVETE vad gott det smakade. Och misosoppan! Den ska vi inte ens gå in på <3
Sushi ÄR min favoritmat.
SEDAN gick vi på Monki och asgarvade, VI HITTADE VÄRLDENS FUUUULASE KLÄDER!
TITTA!
Vad fan ska det här föreställa? En jättelång SÄCKIG T-shirt? SÅ FUL!
Kanske vill du kombinera T-shirten med dessa örhängen? Troligtvis föreställande toalettringar i trä.
 

Baluns och galej

Det vart galej i fredags!
Efter jobbet åkte jag till J, där jag vart bjuden på jättegod middag! (Det blir man alltid hos jakkmann).
Jag hade köpt 8,5% vin, Ecologica Berlina, att förfesta på, eftersom det har blivit a little too much de senaste fyllorna.
Då klockan hade tickat vidare drog jag, johanna och hennes barriga pojkvän in till Gamla stan, för att se ett Canadensiskt metalband. Vi satt på bord, diskuterade. Skrek vi? Minns ej.  Vet iallafall att jag på krogen intog exakt 3 glas vin.
Det var en jättetrevlig kväll! Jag kaosade inte! Är så otroligt stolt över mig själv, fukkin perfect man!
 
Lite posering med gammfossilen Amos <3 Samt en suddig krogbild.
 
 

The UFO

Det är en sekreterare jag kommer särskilt bra överens med, igår berättade hon om sin erfarenhet av UFO:s.
Om sin första UFO-upplevelse. Det var höstkväll, och hon hade precis stigit ut ur sin port för att bevägna sig till sitt kvällsarbete som garderobiär. Då hon kom ut ur porten kände hon sig på något sätt dragen att titta åt höger, vilket hon gjorde.
Cirka 50 meter ifrån sig, såg hon ett svävande föremål i "vitt" silver. Ungefär i storlek av en folkabuss. Detta föremål låg helt still i luften, ungefär mellan andra och tredje våningen på lägenhetshuset. Det gav ifrån sig ett väldigt vitt ljus sa hon. Men inte som ett LED-ljus, lysrörsljus, utan ett väldigt rent ljus.
Hon stod bara och stirrade, gick igenom alla möjliga alternativ i huvudet; flygplan, helikopter... Nej, det lät ju inget!
Det måste vara ett UFO! Kom hon på. Precis som hon kom på det började farkosten att röra på sig. Jättesakta sa hon, en bil kan inte ens åka så sakta. Det började glida bakom hyreshuset, påväg mot hammarbysjön.
Hon sprang fort runt skogsdungen för att kunna se farkostens vidare framfart.
Men den var bara borta.
Så otroligt intressant! Jag älskar sådana berättelser.
 
Vi pratade även om paralella tidsrymder, frekvenser, och det övernaturliga.
Hon frågade om jag varit med om något "sådant". Inget sådär märkbart, nej, men då jag var liten, kanske upp till 13-årsåldern, brukade jag se svarta och vita skuggor/skepnader som svepte förbi i ögonvrån.
Orber, förmodligen. Varför slutade jag se dom? Har min öppensinnighet försvunnit? Barnets oförstörda och öppna sinnen och ögon. Blir avskärmade, lär sig att blunda, omedvetet.
Orber brukar inte vara synliga för det mänskliga ögat, men kameror brukar snappa upp dem. Sekreteraren sa att dom trivs där det är dans och liv, hon ska ta med sig fotografier där hon har snappat upp orber, och visa mig.
Ser fram emot detta.
 
 

Kvinnan

I detta inlägg vill jag skriva om en speciell kvinna, H, som jag nyligen bekantat mig med. Jag kommer jättebra överens med henne, hon var väldigt öppen redan första gången vi träffades. Berättar mycket om sin familj, relationer osv. Hon har haft ett händelserikt liv inom modebranschen.
Hon berättade nu på morgonen om sitt livs kärlek, en man hon träffade då hon var 28 år. De var tillsammans i 6 år, men fick aldrig något barn. De började glida ifrån varandra genom att mannen jobbade mycket. De bestämde sig för att flytta till varsin bostad. H hade hela tiden förhoppningar om att det skulle bli de två igen, även om de gled isär.
En dag hade mannen träffat en ny kvinna.
Snart träffade även H en ny, och blev efter en tid med barn. Hon födde en flicka, som expojkvännen kom för att träffa.
"Vi tittade båda på varandra, och jag vet att vi båda önskade att det var våran gemensamma dotter".
 
Gud vad synd jag tyckte om henne då, tänk att skaffa barn och önska att man hade det med någon annan! Hon sa att om de hade gift sig och fått barn, hade de nog aldrig tagit slut mellan dom. Hon älskar fortfarande den mannen, säger hon. Om det tar slut mellan mannen och hans nya, kommer hon inte tveka att ta honom tillbaka, säger hon.
 
Ich hoffe, dass ihr glücklich gewerden.

MakesMePissed

Tyvärr är jag idag på ett vedervärdigt humör - allt tycks reta mig. Känner att jag borde gå ut och springa i skogen tills jag bara däckar. Men det kan jag inte, har ju ett jobb att sköta!
Jag måste hämta ut typ 400 tabletter av min medicin för att ta med till tyskland, så att medicinen ska räcka i ett halvår.. SJÄLVKLART fanns ju inte medicinen inne på apoteket nu då jag var där på lunchrasten! Så jävla stötande.
 
Jag tycker att allt har blivit mycket sämre sedan det blev flera apotekskedjor! ETT apotek tack, som har ens medicin inne! Man ska inte behöva flacka runt såhär, makes me pissed!!!

Nju jears eve

Igår var det ju nyårsafton, om det nu skulle ha varit någon själ som missat det.
Jag var ganska opepp, en tung känsla i hjärnan som hängde sig kvar och kikade upp då och då under dagen och kvällen.
 Ibland var jag glad, som då vi dansade till Blaues Licht. Ibland ville jag sova innan 00-schlaget.
 
Jag bakade en cheesecake som var uppskattad. Det är kul att baka och flumirurra.
RSS 2.0