KRÄFTZON

Ikväll blir det Kräftskiva hos min kära vän Sven ute i skärgården!
Det ska bli himla mysigt.
Jag, Peach och Jackson skall åka dit. Jag har bakat minipajer med fetaost, oliver och rödlök att ta med. Sen tänkte vi käka surströmming!
Jag har köpt ett ekologiskt vin, il Nostro Catarratto Grecanico, som jag hoppas skall smaka!
 
Ser så mycket fram emot att flippa med mina vänner och att vara grov i mun!
 

Kläder!

Titta vilka fina trasor jag hittade på Forever21.com!
Jag har försökt beställa men sidan vägrar placea min order!!!

Dr Oz

Nu då jag har gått upp klockan 6 varje morgon i ett bra tag har jag lyckats finna ett mycket givande program på kanal 9 som börjar just klockan 06.00! Dr Oz heter programmet, det är en slags show som leds av en läkare, Dr Oz.
I programmet får man lära sig en massa om kroppen, hälsa, vad man bör äta och inte äta, vilka grönsaker som är bäst tillagade och vilka som är bäst att äta råa, naturliga skönhetstips från världen över och även varningstecken på sjukdomar. Samtidigt är programmet humoristiskt!
Jag rekommenderar detta program starkt, det är både roligt och lärorikt.
 
Från och med tisdag nästa vecka har jag inte jobb inplanerat på ett tag, men tror nog att jag kommer behöva vakna klockan 6 ändå för att se Dr. Oz och sen gå och lägga mig igen!
 
Programmet har även en hemsida http://www.doctoroz.com/
Kolla in den :)

Hälsobars!

Igår bakade jag och frukten på kvällskvisten. Till att börja med blev det hälsobars, som senare döptes om av frukten till "Veganbajskorvar" efter som barsens form påminde om formen av bajs, och vegan, ja, för att det är nyttigt!
Det som är så bra med sånahär bars är att man kan ha i massa göttans och man behöver inte direkt följa något recept! Basingrediensen är iallafall havregryn (jag använder müsli för att det är godare ;).
Detta innehöll mina bars, och såklart är ALLA ingredienser ekologiska, because i don´t want no E´s in me baaars!
Fruktmüsli
Pumpakärnor
Kokos
Mandlar
Lite Linfrön
Torkade aprikoser
Sesamfrön
Torkade dadlar
Akaciahonung (Går bra med vilken honung som helst, det viktiga är att det inte är raffinerat socker).

Jag började med att hacka pumpakärnor och mandlar. Sen körde jag in det i ugnen tillsammans med müslin i ca 15 minuter på 225 C.
Samtidigt som detta rostades i ugnen hällde jag lite kokande vatten i en blender tillsammans med dadlar och sesamfrön så att det vart en kladdig blandning.
Då müslirostningen var klar blandade jag detta med dadelkletet och tillsatte kokos, linfrön, aprikoser, dadlar och honung. Det är bara att knåda blandningen hejvilt och tillsätta mer honung/vatten/gryn/torkad frukt efter behov.
Då klegget går att forma någolunda, kläm ihop små bars av den. Lägg dessa i kylen och låt dom stelna.
Njut! :)
 
 

Survive somehow

Förlåt för dålig uppdatering. Har helt enkelt inte fått den där skrivarkänslan riktigt.
Har varit ledig, varit runt i Sverige, grillat och festat med dom Bästa. :)
 
Har inte varit på någon terapi nu på sommaren, men jag har klarat mig. Jag har tillochmed blivit bättre?
Jag har tagit ut min telefon ur plastpåsen och jag kan använda min dator igen.
 
Varför kunde jag inte använda telefonen?
Jo, då jag Jackson och peach var ute en kväll och skulle kissa innan vi gick på HBJ, tappade jag min telefon på marken. Typ en meter från där jag tappade den låg en hög med VITT PULVER. Det värsta jag vet är okända substanser. Alltså har jag sett min telefon som förgiftad och inte kunnat ta på den, och därmed har jag behövt gå runt med den i en plastpåse.
Här om veckan vart det nog. Jag köpte ett nytt skal och torkade av telefonen och tänkte att om det nu är några partikeljävlar kvar kan det väl inte vara så många?
 
Så otroligt skönt att kunna toucha på sin skärm igen utan en jävla bucklig plastanuspåse som ligger och muttar sig ivägen.
 
Datorn orkar jag fan inte ens skriva om, men jag använder den iallafall.
 
Jag jobbar, tror att det bidrar lite till att jag mår bättre. Göra saker och leda iväg tankarna på annat. Men det är klart att dom fortfarande är där, hela tiden, jagar mig, vill att jag ska göra som dom säger.
 
 
Det är äckligt att ta i saker som andra människor håller i, då det är okända fläckar.
Igår kom det en kille till sjukhuset med ett högkostnadskort som hade bruna äckliga fläckar på sig. Jag var tyvärr tvungen att fråga honom vad han han hade gjort med det.
Det hade luggit bredvid en rutten mango, sa han.
RSS 2.0